isparta-oto-ekspertizisparta-oto-ekspertiz
BEDRE PLAJI PIRIL PIRIL
ISPARTA 0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA
Eğirdir Kaymakamlığı taralından baştan aşağı yenilenen Bedre Plajı’na özellikle vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor.

Eğirdir Kaymakamlığı tarafından baştan aşağı yenilenen Bedre Plajı’na vatan­daşlar yoğun ilgi gösteriyor. Daha önceki yıllarda bakımsızlığı nedeniyle kaderine terk edilen Bedre Plajı, An­talya’daki plajlardan çok daha bakımlı hale getirildi.
Kaymakamlık bünyesince, atıl durum­dayken yenilenip 2016 yılında hizmete açılan Bedre Plajı, 160 bin m2’lik dev bir alana kurulmuştu 1500 metrelik kum sahiline sahip, aynı anda 5 bin kişiye kadar hizmet verebilen önemli bir cazibe merkezi olan Bedre Plajı’nda 1500 araç kapasiteli ücretsiz otopark bulunuyor. Ayrıca büfe, kafe, mescit, giyinme kabinleri, can kurtaran kuleleri, duş, tuvalet, mangal alanı ve çadır - karavan alanı, 3 kaydıraklı aqua- park, şişme su kaydırağı ve deniz trak­törleriyle bölge halkı ve turistlere hizmet veren Bedre Plajı’na yaklaşık 9 bin ağaç, 1.500 adet gül çiçeği dikilmişti.
Yaz aylarında günlük ortalama 3 bin kişinin ziyaret ettiği Bedre Plajının işletmesinin Eğirdir Kaymakamlığı tarafından yapılıyor. Kaymakamlık personeli ise Bedre Plajı’nm pırıl pırıl olması için yoğun çaba sarf ediyor.
Bu arada Eğirdir Kaymakamı Abdullah Akdaş, zaman zaman plajı denetleyerek, eksikliklerinin giderilmesi konusunda çalışmalar yapıyor.

Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.