isparta-oto-ekspertizisparta-oto-ekspertiz
BAŞKAN TURAL'DAN O KERMESLERE SERT TEPKİ
ISPARTA
G.Tarihi: 18.05.2017 11:03
0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA
Kermes hayır işidir ticarete dönmemeli

Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Tural, Belediye'nin esnafları destekleyici projelerini desteklediklerini söyledi bu konuya dikkat çekti: Hayır ve hasanat amacı dışındaki kermesler ile şenlikler adı altında incik-boncuk satılmasına karşıyız.
 

Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Ahmet Tural, Belediye'nin destekleriyle düzenlenen 1.Gökkubbe Esnaf İndirim ve Alışveriş Günleri'nin açılışında Belediye Başkanı Günaydın'a teşekkür etti. Etkinlik kapsamında Isparta'nın tüm ilçelerini kapsayan yöresel ürünlerinin de satışa sunulmasının memnuniyet verici olduğunu belirten Tural, şöyle konuştu:

ESNAFIMIZ ADINA TEŞEKKÜR EDERİZ
"Bugün burada Isparta'nın tüm yöresel ürünlerinin sunulacağı ve satışının gerçekleşeceği bir organizasyon yapılıyor. Burada olmaktan çok memnun olduğumu teşkilatım adına sizlerle paylaşıyorum. Bu fuarda ilimizde yetişen her türlü gıdayı bulmak lazım.

Ben sayın Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum. Sadece merkez ilçe değil tüm ilçeleri kapsayarak üretilen ürünlerin burada sergilenmesinden ötürü teşekkür ediyorum. Bilindiği gibi daha önce Kunduracılar Sitesi'nde indirim günleri düzenlendi. İndirimli günler süresi içerisinde esnafımızı ziyaretimizde hem de kampanya bittikten sonra organizasyonun amacına ulaştığını, esnafımızın yüzünün güldüğünü burada dile getiriyorum. Kundracı esnafı adına sayın başkana teşekkür ediyorum. Biz de marifet irtifata tabidir. Eğer bir yerde güzel şeyler yapılıyorsa teşekkür ederiz. İstek ve taleplerimiz olursa bunu da dile getiririz.
 

KERMESLER TİCARETE DÖNÜŞTÜRÜLEMEZ

Biz daha önceden bu fuarlarla ilgili Ticaret Odamızla birlikte çok mücadele ettik. IYAŞ Kongre Sarayı'nda dışardan gelmek suretiyle esnafımıza zarar verildiğini Valimizle paylaştık, yardım istedik. En son organizasyon iptal edildi. Zaten esnafımız AVM'lerle zor durumda. Bugünlerde kermesler çoğalıyor. Şenlikler adı altında dışardan gelenler esnafımızın ekmeğine göz dikiyorlar. Biz kermese karşı değiliz. Kermes hayır ve hasanat işidir. Ama ticarete dönmemesi gerekiyor. Yine Ramazan Ayı gelmesi dolayısıyla dışardan gelip de şenlikler adı altında incik-boncuk satılmasına karşıyız.

Yetkililerden önemli rica ediyoruz. Bu gibi durumlara izin verilmesin. Sayın Belediye Başkanımız burada Isparta'nın ürünlerini sergiliyor ve alışverişe açıyor. Ispartalı esnaflarımızın ve vatandaşlarımızın buraya sahip çıkmasını istiyorum."

Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.