isparta-oto-ekspertiz
​BAKİCAN ISPARTA KİTAP FUARINDA
ISPARTA 0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA
BAKİCAN ISPARTA KİTAP FUARINDA
Türkiye genelinde yaptığı sosyal sorumluluk projeleriyle ve eserleriyle çok sevilen değerli Yazar- Şair  Baki Evkaralı nam-ı diğer Bakican Akhisar  kitap fuarından sonra  4- 5 Mart tarihlerinde Isparta kitap fuarında sevenleri ve okurlarıyla birlikte olacak.
Şiirleri ve sesiyle tanınmaya başlayan değerli sanatçı, sosyal sorumluluk projelerine devam ederken, Memleketi tanıtmaya devam ediyor. 2017 yılında güzel eserler üzerinde çalıştığını ve 1 roman, bir deneme, bir de kişisel gelişim alanında farklı eserler üzerinde uğraşırken, görsel alanda da kitap tanıtımları için projeler hazırlıyor.
"Isparta kitap fuarında da memleketimin her güzel yerinde olduğu gibi gönül dostlarının ve okurlarımın beni yalnız bırakmayacağına inanıyorum. Bu bana memleketim için üretme şevki veriyor. Sevgilerini yoğun hissettiğim okurlarım sayesinde daha güzele ve mükemmele ulaşıp onlara sunmak için güç buluyorum. Yazar olmanın en güzel yanlarından biri de bu işte. Kazancımın insanların kalbi olduğu sürece bu ruhun güzelliklere imza atacağına inanıyorum." dedi.
Bizde kendisine çalışmalarında başarılar dilerken, memleketimizde de bir gün görmek ümidimizi belirtmek isteriz. 



 
Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.