isparta-oto-ekspertizisparta-oto-ekspertiz
Bakan Koca, bugünkü can kaybı ve vaka sayısını açıkladı
ISPARTA
G.Tarihi: 27.04.2020 20:25
0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA
27 Nisan koronavirüs tablosu! Vaka sayısı ve son durum açıklandı
Sağlık Bakanlığı'ndan 27 Nisan koronavirüs tablosuna ilişkin açıklama geldi. Türkiye'de corona virüs nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı son 24 saatte 95 kişi artarak 2 bin 900 oldu. Bugün 20 bin 143 test yapıldı, 2 bin 131 yeni vaka tespit edildi, 4 bin 651 kişi iyileşti. Bakan Koca, "Bir gün içinde iyileşen en yüksek hasta sayısına ulaştık" açıklamasında bulundu.
 
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca '' Bakan Koca ''Bir gün içinde iyileşen en yüksek hasta sayısına ulaştık. Temaslı sayısı ve temas ortamı azaldığı için, ihtiyaç duyulan test sayısında azalma bugün de devam etti. Yoğun bakım ve entübe hasta sayısında düşüş sürüyor. Bu başarıyı riske atmayalım. '' ifadelerini kullandı

Resim

BAKAN KOCA'DAN İFTAR UYARISI
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, iftar saatinde fotoğraf paylaşarak sosyal medya hesabından uyarıda bulundu. Koca''Kalabalık iftar sofralarından uzak duralım. Hayırlı iftarlar.'' ifadelerini kullandı.
 
Ekran Alıntısı
 
Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.