isparta-oto-ekspertizisparta-oto-ekspertiz
Atamalar yetkili makamlarca yapılmıştır!
ISPARTA
G.Tarihi: 13.06.2016 10:51
0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA
Kahramanmaraş'a tayin olan Vali Vahdettin Özkan, geçtiğimiz cuma günü 'Gitmeden öyle bir olayı engelledi ki...' başlıklı haberin atama ve görevlendirmeleri kapsayan kısmıyla ilgili açıklama yaptı. Vali Özkan, haberde konu olan Başsavcının Ankara'ya çekildiği, Emniyet Komiserinin de Sütçüler'e görevlendirilmesiyle ilgili "Bazı basın organlarında Isparta’daki bazı kurumlara ait atamalarla ilgili duyuma dayalı, doğru olmayan değerlendirmeler yapılmıştır. Söz konusu atamalar usulü dâhilinde yetkili makamlar tarafından yapılmaktadır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur" açıklaması yaptı.
    
Gündeme bomba gibi düşen söz konusu haberde; Yalvaç'ta Başsavcı ve Emniyet Komiseri tarafından hazırlanan paralel devlet yapılanması dosyasının ciddiyetinden uzak bir şekilde abartıldığı, suçlu-suçsuz yüzlerce kişinin dosyada terör örgütü üyesi suçlamasına maruz kaldığı, Vali Özkan'ın da bu sürece müdahale edip büyük bir infiali engellediğine yer verilmişti.
Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.