isparta-oto-ekspertizisparta-oto-ekspertiz
ALBAYRAK ISPARTA'DA KONUŞTU
ISPARTA
G.Tarihi: 29.04.2017 11:58
0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA

Albayrak: "Daha İyi Olmak İçin Çalışıyoruz."

Yediden yetmişe herkesin ilgi odağı futbol, sağlıklı yaşamın anahtarı olan spordaki yeri yadsınamaz. “İlham Veren Üniversite” mottosu ile yola çıkan Üniversitemiz, Türk futbolunun en önemli kulüpleri arasında yer alan Beşiktaş Jimnastik Kulübünün Basın Sözcüsü Metin Albayrak’ı öğrencileriyle buluşturdu.

Süleyman Demirel Üniversitesi Kariyer ve Girişimcilik, Süleyman SEBA UniBJK ve Politika Tasarım Topluluğu tarafından düzenlenen  “Türkiye’de Futbol Politikaları” adlı etkinlikte genç Beşiktaş taraftarları ile buluşan Albayrak, ülkemizdeki futbol ve BJK’nın Türk futbolundaki yeri hakkında bilgi verdi.

Prof. Dr. M. Lütfü Çakmakçı Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen etkinliğin açılış konuşmasını yapan Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Serdal Terzi, SDÜ’lü Beşiktaşlılar olarak Albayrak’ı ağırlamaktan duydukları memnuniyeti dile getirerek bugüne kadar önemli başarılar elde eden Beşiktaş’ın yoluna hızla devam edeceğine duydukları inancı dile getirdi.

Genç BJK’lıları salonda görmekten gurur duyduklarını belirterek sözlerine başlayan BJK Basın Sözcüsü Metin Albayrak, göreve başladıkları günden bu yana Fikret Orman başkanlığında yürüttükleri çalışmalardan bahsetti. Albayrak, “Beş yıl önce göreve geldiğimizde sizlere ve kendimize çok güveniyorduk. Beşiktaş’ın daha da başarılı olması, Türk futbolunu daha ileriye taşımak için yoğun bir şekilde çalışıyoruz.” dedi.

Albayrak, “Türk futbolunun, Türk futbolcusunun önü açılmalı. Türk futbolunun en büyük hizmeti Türk futbolcularını çoğaltmak olmalı.” diyerek genç futbolcuları önemsediklerini ve bunun planlamasını yaptıklarını söyledi. Sporun içinde barışın, sevginin, aşkın olduğunu, savaşın ve kavganın bulunmadığını vurgulayan Albayrak, taraftarlara “Burada en önemli şey hazmetmek, daha iyi olmak için ne yapmalıyız, nasıl çalışmalıyız bunu düşünmek” mesajını verdi.  

 

Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.