isparta-oto-ekspertizisparta-oto-ekspertiz
VİYANA'DAN GELEN TOKATLI ISPARTA'DA HAMAM YAPTI
Isparta Haberleri
G.Tarihi: 30.11.2015 10:40
2
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA
VİYANA'DAN GELEN TOKATLI ISPARTA'DA HAMAM YAPTI.

20 yıldır yurt dışında inşaat işleriyle uğraşan Tokadı İşadamı Özkan Yıldız, Bölge Trafik Müdürlüğü arkasında 2500 m2 kapalı alanda 5 milyon TLlik yatırımla içinde yüzme havuzlan da bulunan bay-bayan hamam inşa etti.

Hamam sektörü alda ilk Tokatlılar gelir. Vıyana'da 2 kardeşi ile bitlikte 20 yıldır inşaat işleriyle uğraşan Tokatlı İşadamı Özkan Yıldız, ablası sayesinde tanıdığı Isparta'ye devasa bir yatırım yaptı. İstanbul Yolu üzerinde Bölge Trafik Müdürlüğü hizmet binası arkasında 2500 rrûlik kapalı alanda içinde yüzme havuzlan, spor tesisleri ve düğün salonu olan hamam kompleksi kısa zamanda hizmete hazır hale getirildi. Yahninin maliyeti 5 milyon TL olarak gerçekleşti.

Akdeniz muhabiri Viyana'dan gelerek İsparta'da hamam yatırımı yapan Tokatlı İşadamı Özkan Yıldız ile görüştü. 'Neden İsparta?' sorusuna buranın bu alandaki ihtiyacım ve potansiyelini iyi biliyoruz1 diye cevap veıen Yıldız, şöyle konuştu:
"İsparta'da akrabalanmız var. İlkokuldan sonraki hayatım burada geçti. Ablamız burada. Eniştemiz bu işlerle uğraşıyor. Burada 2500m21ik bir yer satın aldık. Çarşıda bir yerimiz vardı. Ancak Belediyeye kabul ettiremedik. Yaünmımızda bay-bayan ayn yerieımizi var. Yüzme havuzlan var, buhar odalan, saııanalar. Ayn ayn spor salonlan olacak. Sabah 6, gece 12'ye kadar hizmet verecek.

15 metre boyunda havuzlar. Y üzmeyi bileri de bilmeyen efe girebilecek. Fizibiletimizi yaptık, burada bu işin olabileceğini gördük. Başka yellerde hamamlarımız var. Bu işin içinden çıkmış bir taşmaz. Tokatlılar genelde bu işi yapar.
Akdeniz Hamam ve Yüzme Havuzlan yatanımız tamamladık İnşallah bu ay hizmete açıyoruz. Tesisimizde uakuzi havuzlarımız var. Kışın sıcak su, yazın soğuksu olmak. Erkekler200kişi kapasiteli, bayanlar 100 kişi kapasiteli. İnşatta kullanılan malzemeler özel sırf hamam için ocaktan ayrılmış malzemeler. Alttan ısıtma sistemi. Havuzlar bilgisayar sistemli. Sıcaklık ve temizlik otomatik olarak yapılıyor. Elle ilaç atayım, içine süpürge ile girey ip temizleyeyim biye bir şey yok. Ayrıca üst katta 600 m2 düğün salonu¬muz olacak. Giriş katta da bir kafeterya hizmet verecek."



 
Yorumlar2
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
enur 8 yıl önce
Çok sevindim böyle biryerin olmasına ne zaman açılıcak ve giriş ücreti ne kadar olucak acaba ?