isparta-oto-ekspertizisparta-oto-ekspertiz
Vali Özkan, şair ve yazarlarla bir araya geldi
Isparta Haberleri
G.Tarihi: 27.12.2015 23:22
0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA

Vali Özkan, şair ve yazarlarla bir araya geldi.

 

Ispartalı Şair ve Yazar Zeki Çelik, sanat yaşamında 44. yılı geride bıraktı. Çelik’in kendine ait sanat evinde düzenlediği programa Valisi Vahdettin Özkan, İl Emniyet Müdürü Halil Altan, , İl Jandarma Komutanı Albay İsmail Cömert, Kültür ve Turizm Müdürü Osman Çot’un yanı sıra Ispartalı ve Burdurlu şair ve yazarlar katıldı.

Şiirleri ve yazıları ile Ispartalıların yakından tanıdığı Zeki Çelik’in 44. Sanat yılı programında konuşan Vali Vahdettin Özkan; Şairler, yazarlar ve sanatçıların oluşturduğu bir toplulukta bulunmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirterek, evini sanat merkezine çeviren Zeki Çelik’in 44. Sanat yılını tebrik ettiği söyleyerek, kendisini kutladı.

Toplumun kalkınmasında manevi bir unsur olan ve kültürel değerlere hizmet eden tüm sanatçılara teşekkür eden Vali Özkan, Sanatçıların, yazarların ve şairlerin ortaya koyduğu eserler, kültürümüzün nesilden nesle aktarılmasına büyük katkı sağladığını belirterek, sanatçıların ortaya çıkardığı eserlerin maddi hiçbir değerle ölçülemeyeceğini söyledi.

Sanatçıların toplumsal dayanışmanın en önemli aktörlerinden biri olduğunu vurgulayan Vali Özkan, ortaya konan tüm sanatsal faaliyetlere her türlü desteğin sunulması gerektiğini aktardı.

Vali Özkan - Yazarlar1

 

Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.