isparta-oto-ekspertiz
SAV BELEDİYESİ'DEN YENİ ANNELERE SÜPER KAMPANYA
Isparta Haberleri
G.Tarihi: 24.11.2015 12:15
0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA
Sav Belediyesinden yeni annelere 'Hoşgeldin Bebek' kampanyası Yaptığı belediyecilik hizmetleriyle adından sıkça söz ettiren Sav Belediye Başkanı Mustafa Avşar, kasabada yeni bir kampanya başlattı.

Avşar, yeni bebeği olan ailelere battaniye ve kitap hediye ediyor Isparta'nın en başarılı Belediye Başkanlarından biri olan Sav Belediye Başkanı Mustafa Avşar, yeni bir projeye imza atmanın heyecanını yaşıyor.

Göreve geldiği günden bu yana kasabanın önemli sorunlarını halleden ve sosyal sorumluluk projelerinde de başı çeken , Avşar, şimdi de yeni bebeği olan ailelerin sevincine ortak olmak amacıyla güzel bir kampanya başattı.

BATTANİYE VE KİTAP HEDİYE EDİYOR

    Kasabada 'Hoşgeldin Bebek' kampanyası başlattıklarını belirten Başkan Avşar, "Yeni bebekleri olan ailelerin sevinçlerine ortak olmak, onlara bir nebze katkıda bulunmak amacıyla böyle bir kampanya başlattık. Ailelere birer battaniye ve kitap hediye ediyoruz. Bu kampanya kasabamızda bir ilk inşallah sosyal sorumluluk 1 projeleri kapsamında daha güzel çalışmalarımız olacak, insanımız bizim için çok önemli. Onların mutlu olduklarını görmek her şeye değer" dedi.              
Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.