isparta-oto-ekspertizisparta-oto-ekspertiz
​Sav Belediye Başkanı Avşar'dan Koku Sorunu Açıklaması
Isparta Haberleri
G.Tarihi: 08.03.2016 00:19
0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA
Sav Belediye Başkanı'ndan koku sorunu ile ilgili açıklama

Isparta'yı arayan Basın Kulübü bu hafta Sav Belediye Başkanı Mustafa Avşar'ı konuk etti. Mustafa Avşar, Sav yolundaki kötü koku sorunu ile ilgili, "Bu program inşallah bu konuyu konuştuğumuz son yer olur. ISparta'ya gelen bu kötü kokuyla değil gül kokularıyla karşılanması gerek" diye konuştu.

Mustafa Avşar şunları söyledi:
"Bizim de seçim çalışmalarında aynı konu, seçimden sonra aynı konu. Koku meselesi bu programda son olmasını temenni ediyorum. Valimiz açıklama yaptı. Kapalı devre projesini yapıp bakanlığa göndereceğiz dedi. Sayın valimiz inşallah yapar, bu iş inşallah ona nasip olur. Milletvekilimiz Süreyya Sadi Bilgiç’,n yanına gittik. O da bize yardımcı olacağını söyledi. Bu suyu kapalı devre bir çalışma yapılacağını ve ilgili kurumlarla bir araya gelip yapılacağını söyledi. İnşallah bu konuyu konuştuğumuz son program olur.  Sav halkı kamulaştırmadan dolayı bir mağduriyet var. Isparta’daki pisliği o bölgeden geçir. Önceden yerleşim alanı yoktur. Şimdi bir yandan da imara açıyoruz oraları. Halin oradaki bölgede 7 şer katlı imar bölgeleri var. Spor kompleksi var. Isparta’ya gül kokularıyla girmek varken pis kokularla girmek yakışmıyor. Son olsun inşallah bu konuşma. Gül kokularıyla girilmesi lazım. Burası gül şehri. Bu benim görevim dememeli siyasilerimizin. Birlik olup bu sorunu kökten çözmek gerekiyor. "
Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.