isparta-oto-ekspertizisparta-oto-ekspertiz
Said Yüce ''Ispartalı Değil'' Eleştirilerini Cevapladı
Isparta Haberleri
G.Tarihi: 26.09.2015 18:21
0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA

AK Parti’de ikinci sıradan aday gösterilen Said Yüce, adaylık sürecine ilişkin ve Ispartalı olmadığından ötürü muhalefet kanadından gelen eleştirilere yönelik açıklamada bulundu. Merzifon’da doğduğunu babasının dedesinin Osmanlı’nın son meclisi Meclisi-i Mebusan da  Isparta Aydın Denizli bölgesinde ciddi hizmetleri olmuş bir vekil olduğunu belirten Yüce, “Ben çocukluğumdan bu yana yılda bir çok kez Isparta’ya  gelirdim. Isparta’ya uzak birisi değilim. Burayı gerçekten seviyorum.  Belki bazı yerlerini bana Isparta’ya yabancı diyenlerden daha iyi bildiğimi iddia edebilirim. Bilmek ayrı sevmek ayrı bir şey.  Bu şehir mübarek bir şehir.  Her türlü hizmete layık bir şehir.  Ben geçmişte gazetecilik yaptım. Ankara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi’ni bitirdim.  TBMM’den, Başbakanlıkta Basın Müşavirliği görevinde bulundum. 8 yıldır Barla Platformu Başkanlığı görevini yürütüyorum.   Barla dünyada tanınan bir yer. Senede 500-600 bin kişini ziyaret ettiği bir yer. Bu da tabi Ispartamızı için bir şanstır. Isparta’nın her meselesini yakinen takip etmek istiyorum” dedi.  

CHP ÖNCE GEÇMİŞİNE BAKSIN

CHP İl Başkanı’nın kendisi hakkındaki açıklamalarını okuduğunu kaydeden Yüce, “Tabi biz sadece yapacağımız hizmetleri söylemiyoruz. Tek parti döneminde CHP’nin bu millete eziyetler etti. Ağır zulümler yaptı. Onlar önce kendi geçmişlerine, yaptıklarına baksınlar” diye konuştu.

BAŞBAKANIMIZ BURAYA FAYDALI OLACAĞIMI DÜŞÜNMÜŞ

AK Parti Genel Merkezinin kendisini yaptığı işleri bildiğini aktaran Yüce, “ Tüm Isparta genelinde hatta  dünya çapında ulusal uluslar arası  toplantılara iştirak ettim. Isparta’ya olan sevgimi, yakınlığımı Başbakanımız  biliyorlar. Burada faydalı olacağımı düşünmüş olmalılar. Onların takdiriyle oldu” dedi. 

Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.