isparta-oto-ekspertizisparta-oto-ekspertiz
Rektör Çarıkçı’nın “30 Ağustos Zafer Bayramı” Mesajı
Isparta Haberleri
G.Tarihi: 30.08.2015 01:00
0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA

Milli Kurtuluş Savaşımızın tarihte eşine ender rastlanabilecek bir zaferle sonuçlanmasını sağlayan, her aşaması eşsiz vatanseverlik ve kahramanlık destanlarıyla dolu olan Büyük Taarruz’un 93. yıl dönümüne ulaşmanın gururunu yaşamaktayız.

93 yıl önce kazanılan bu büyük zafer, milletimizin hiçbir şekilde bütünlük ve hürriyetinden taviz vermeyeceğinin, vatan topraklarının bölünemeyeceğinin belirgin bir nişanıdır. Milletimiz binlerce yıllık tarihinde birlik, beraberlik ve dayanışma içinde olmuş, tüm tehditlere ve saldırılara karşı ayakta kalmıştır. Türkiye’yi güçlü kılan ve milli dayanışmasıyla tarihte öne çıkaran işte bu birlik ve beraberlik ruhudur. Süleyman Demirel Üniversitesi ailesi olarak 30 Ağustos gururunu yaşadığımız bugün de milletimize eşsiz zaferler kazandıran başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm kahramanlarımızı rahmet, minnet ve şükran ile anıyor, tüm yurttaşlarımızın 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı kutluyorum.

Prof. Dr. İlker Hüseyin ÇARIKÇI

SDÜ Rektörü

Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.