isparta-oto-ekspertizisparta-oto-ekspertiz
ÖĞRENCİLERİN PROJESİNE BELEDİYEDEN DESTEK
Isparta Haberleri
G.Tarihi: 26.12.2015 03:24
1
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA
Ülkü Ortaokulu 5-E sınıfı öğrencilerinden Gülşen Konur ve Elif Çetinkaya hazırladıkları ‘Geri Dönüşüm Projesi’ne destek için Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın'ı makamında ziyaret ettiler.
GÜNAYDIN :
''Ülkü Ortaokulu’ndan minik konuklarımızı ağırladık. Çocuklarımız 5-E sınıfı öğrencileri Gülşen Konur ve Elif Çetinkaya hazırladıkları ‘Geri Dönüşüm Projesi’ne destek istediler. Proje amaçları arasında yer alan atık kağıt, pil, plastik ve benzeri geri dönüşüm malzemelerinin değerlendirilmesi amacıyla talep ettikleri geri dönüşüm kutularının karşılanması isteklerini memnuniyetle yerine getirme sözü verirken, kendilerine eğitim hayatlarında başarı dileklerimizi ilettik.'' dedi.


Yorumlar1
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
08 yıl önce
Cocuklarinda yok can guvenligi buyuklerinde sen kacinci secilisinde tam bir trafik isaretlerine kavusacak isparta okullarin yanindan gecen araclara uyari levhasi kasis yok otuzla gidecek ler dunyanin her yerinde boyle ispartada 80 100 le gidiyorlar