isparta-oto-ekspertizisparta-oto-ekspertiz
MÜSİAD ISPARTA HEYETİNDEN HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
Isparta Haberleri 0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA
MÜSİAD ISPARTA HEYETİNDEN HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
 
Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Isparta Heyeti Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde, Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı AK Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi BİLGİÇ, AK Parti Isparta Milletvekili Sait YÜCE, MHP Isparta Milletvekili Nuri OKUTAN ve CHP Isparta Milletvekili İrfan BAKIR’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
stify'>Vali Vahdettin Özkan, Süleyman Demirel Üniversitesi Rektör Yardımcısı Mehmet Saltan, Vali Yardımcısı Metin Demirel, İl Özel İdaresi yetkilileri ve Çevre ve Şehircilik il müdürlüğü yetkililerinin de hazır bulunduğu incelemede yurdun yapım aşaması ile ilgili bilgi aldı.
Mülkiyeti İl özel idaresine ait olan ve üniversiteye çok yakın bir mesafede olan arazide yapılması planlanan 5000 kişilik yurt, barınma sorunu bulunan üniversite öğrencilerine büyük avantaj sağlayacak.
İNŞAATIN BİRAN ÖNCE BAŞLAMASI TALİMATINI VERDİ
Vali Özkan inceleme sırasında hazır bulunan yetkililere,  üniversite öğrencilerine büyük faydası olacak olan yurt yapımının hızlandırılması ve konunun hassasiyetle takip edilmesi talimatını verdi.
Vali Özkan Bu konuda gecikme ve herhangi bir aksaklık yaşanması halinde ilgili tüm birimler ve görevliler hakkında gerekli müeyyidelerin uygulanacağı uyarısında bulundu.

Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.