isparta-oto-ekspertizisparta-oto-ekspertiz
Iyaş'ta Kampanya için Son Gün Pazar
Isparta Haberleri
G.Tarihi: 13.02.2016 12:09
0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA
IYAŞTA SON GÜN 14 ŞUBAT BU KAMPANYA KAÇMAZ !

lyaşpark Alışveriş ve Yaşam Merkezi tarafından düzenlenen hediye kampanyasında artık son günlere girildi. 100 liralık alışverişe hediye kazanma şansı sunan kampanya Pazar günü sona erecek. Çekiliş ise 21 Şubat'ta yapılacak. 

lyaşpark Alışveriş ve Yaşam Merkezinden her 100 liralık alışverişe hediye kazanma fırsatı sunuluyor. 55 adet çeşitli hediyenin yer aldığı kampanyaya bugüne kadar yoğun ilgi gördü. Öyle ki bugüne kadar 300 bin hediye kuponu dağıtıldı. Ancak kampanya Pazar günü sona erecek. Bu fırsattan yararlanmak isteyenler için artık son 2 güne giriliyor. Kampanyayla ilgili ayrıntıları da lyaşpark Alışveriş ve Yaşam Merkezi Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Çalışkan, Haber32'ye anlattı. Hediye kampanyasının çekilişinin 21 Şubat Pazar günü yapılacağını açıklayan lyaşpark Alışveriş ve Yaşam Merkezi Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Çalışkan, talihlilere başta 5 adet otomobil olmak üzere toplamda 55 adet hediye dağıtılacağını söyledi.
Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.