isparta-oto-ekspertiz
Isparta’nın her meselesini takip etmek istiyorum
Isparta Haberleri
G.Tarihi: 29.09.2015 00:45
0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA

AK Parti Milletvekili Adayı Said Yüce, Isparta’ya olan sevgisinin yakınlığının bilindiği için Isparta’dan aday gösterildiğini söyledi.

AK Parti’den ikinci sıradan aday gösterilen Said Yüce, adaylığı ile ilgili gelen eleştirilere yönelik açıklamada bulundu. Merzifon’da doğduğunu babasının dedesinin Osmanlı’nın son meclisi Meclisi-i Mebusan da Isparta Aydın Denizli bölgesinde ciddi hizmetleri olmuş bir vekil olduğunu belirten Yüce, “Ben çocukluğumdan bu yana yılda bir çok kez Isparta’ya gelirdim. Isparta’ya uzak birisi değilim. Burayı gerçekten seviyorum. Belki bazı yerlerini bana Isparta’ya yabancı diyenlerden daha iyi bildiğimi iddia edebilirim. Bilmek ayrı sevmek ayrı bir şey. Bu şehir mübarek bir şehir. Her türlü hizmete layık bir şehir. Isparta’nın her meselesini yakinen takip etmek istiyorum” dedi.

AK Parti Genel Merkezinin kendisini yaptığı işleri bildiğini aktaran Yüce, “ Tüm Isparta genelinde hatta dünya çapında ulusal uluslar arası toplantılara iştirak ettim. Isparta’ya olan sevgimi, yakınlığımı Başbakanımız biliyorlar. Burada faydalı olacağımı düşünmüş olmalılar.” dedi.

Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.