isparta-oto-ekspertizisparta-oto-ekspertiz
Isparta'nın Bazı İlçelerde Elektrikler Kesilecek
Isparta Haberleri 0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA
1-- 6 Şubat 2016 Cumartesi günü 09:00 ile 17:00 saatleri arasında Eğirdir Fider 6 (Gelendost İlçesi) çıkışında yapılacak enerji kesintisinden; Gelendost İlçe Merkezi ve Tüm köyleri ve Şarkikaraağaç İlçesine bağlı; Göksöğüt Köyü ile bu hattan enerji alan diğer özel trafolu müşteriler etkilenecektir.
2-- 7 Şubat 2016 Pazar günü 09:00 ile 17:00 saatleri arasında Keçiborlu TM Senirkent fiderinde yapılacak enerji kesintisinden; Senirkent ve Uluborlu İlçe Merkezlerinin tamamı ile Yassıören, Uluğbey, Küçük Kabaca ve Dereköy Köyleri ve Demireller Soğuk Hava Deposu, Komaş SHD, Taymandos Madencilik ve Elka ile bu hattan enerji alan diğer özel trafolu müşteriler etkilenecektir.
Çalışmaların erken bitmesi halinde, hatlara belirtilen saatten önce enerji verilebileceği gibi, hava muhalefeti veya başka nedenlerle çalışmadan vazgeçilmesi halinde hatlarda enerji mevcut olacağından, ilgililerin dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir.
Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.