isparta-oto-ekspertizisparta-oto-ekspertiz
Isparta’da Kurum Kültürü ve Kurum içi İletişim Semineri
Isparta Haberleri
G.Tarihi: 18.01.2016 18:13
0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA
Isparta’da Kurum Kültürü ve Kurum içi İletişim Semineri
​Bölge Müdürlüğümüzde  “Kurum Kültürü ve Kurum içi İletişim (Aidiyet) ” konulu hizmet içi eğitim semineri verildi.
Eğitim, başta Bölge Müdürümüz İsmail Tüfekçi olmak üzere Bölge Müdür Yardımcıları, Saim Mere, Yaşar Ramazan Kartal ve Nuri Maraş ile Bölge Müdürlüğümüze bağlı tüm işletme müdürlüklerindeki görevli İşletme Şeflerinin katılımıyla gerçekleştirildi.
Isparta’nın tanınmış psikologlarından Hasan Hüseyin Akagündüz tarafından verilen eğitimde; Kurum Kültürü, Aidiyet, Kurumsal İletişim, Yöneticinin Organizasyon içindeki etkin iletişimi oluşturmadaki yeri, Kişisel gelişim konuları detaylı şekilde katılımcılara aktarıldı.
Eğitimin açılışında konuşan Bölge Müdürümüz Tüfekçi, ’’ Uzak mesafelerdeki 3 ili kapsayan kuruluşumuzda, bilgilerin tazelenmesi ve kurum birlikteliğinin sağlanması için bu tür eğitimler yapılmaktadır. Bu kapsamda yapılan eğitimlerden yönetim olarak kişisel gelişim ve aidiyet konulu seminerde sizlerle birlikteyiz. Kişisel gelişim sonucu sahip olunan potansiyelle daha iyi hizmet verilecek ve hayatımız kolaylaşacaktır.’’ dedi.
 Seminerin sonunda katılımcıların oldukça memnun ayrıldıkları ve bu tür etkinliklerin sık sık yapılmasını istedikleri gözlendi.




 
Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.