isparta-oto-ekspertizisparta-oto-ekspertiz
ISPARTA'DA ASFALT KRİZİ - BİZİMLE ALAKASI YOK !
Isparta Haberleri 0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA

Asfalt krizi – Çevre Müdürlüğü: Bizimle alakası yok


İŞTE O AÇIKLAMA ;
 

Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü, basında çıkan Damgacı Sokak’taki asfalt kriziyle ilgili bir açıklama yaptı. İl Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada koruma altındaki sokakta Belediye tarafından yürütülen ancak şikayet üzerine durdurulan asfalt çalışmasının muhattabının İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü olduğu bildirildi. İşte o açıklama:

“Isparta Merkez Damgacı Sokak’ta 3 adet tescilli çınar ağacımız bulunmaktadır. Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından Damgacı Sokak’ta bulunan anıt ağaçlarla ilgili bir şikayette bulunulmamış ve Antalya Tabiat Varlıklarını Koruma Komisyonu’na herhangi bir şikayet konusu iletilmemiştir. Asfalt çalışması yapılmak istenen sokak ve mahallenin bir kısmı imar planında korum alanı olarak görünmekte olup bu korumanın nitleliği kültür varlığı olması sebebiyledir. Şikayet konusu olan ve söküldüğü iddia edilen tarihi küptaşları İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü yetki ve sorumluluğundadır.

Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.