isparta-oto-ekspertizisparta-oto-ekspertiz
ISPARTA İPEK MOBİLYA'NIN HEDİYELERİ SAHİPLERİNİ BULDU
Isparta Haberleri 0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA

Isparta’nın mobilya sektöründeki en büyük alışveriş merkezi Mutluoğlu İpek Mobilya’nın kuruluşunun 5.yılına özel düzenlediği hediye kampanyası cumartesi günü gerçekleştirilen çekilişle sona erdi. İpek Mobilya Showrom’un bünyesindeki İpeksaray Düğün Salonunda gerçekleştirilen çekiliş programına İl Emniyet Müdürü Halil Altan, Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Ömer Parlak ile Showroomdan alışveriş yaparak hediye çeki alan müşteriler katıldı.

Çekiliş programında konuşan İpek Mobilya Isparta Showrom Sahibi Aydın Mutlu, 1992 yılında Mutluoğlu döşeme olarak Sanayi Sitesinde küçük bir dükkanda başladıkları mobilya serüvenine bugün büyük bir Showroom ile devam ettiklerini bildirdi. Mutlu, şunları söyledi: “2010 yılında açtığımız bu İpek Mobilya Showroom ve İpeksaray Düğün Salonlarımızın açılışının 5. Yıldönümü onuruna böyle bir çekiliş düzenlemeye karar verdik. Mağazamızda mobilya adına A’dan Z’ye tüm her şeyi bulabilirsiniz. Tesislerimizde ayrıca; İpeksaray adı ile de düğün hizmetleri de veriyoruz. Kısacası, evlenecek çiftlerimiz mobilyalarını showroomumuzdan alıp, düğünlerini de İpeksaray Düğün Salonumuzda ederek mutluluklarına mutluluk katabilirler. Tesislerimizde bunun dışında teknik servis desteği de vermekteyiz” dedi.

OTOMOBİL GÖNEN’E GİTTİ

Mutlu’nun konuşmasının ardından çekilişe geçildi. Isparta 5. Noteri Cihan Baykara gözetiminde yapılan çekilişte, en büyük hediye olan Opel Corsa marka otomobilin sahibini İl Emniyet Müdürü Halil Altan belirledi. Yapılan çekiliş sonucunda 1429 nolu çekiliş kuponuna isabet eden otomobilin yeni sahibi Gönen ilçesinde emniyet mensubu olan Ünal Uludağ oldu. Mağaza Müdürü Tarık Şenses, söz konusu talihliyi telefonla arayarak müjdeyi verdi. İl Emniyet Müdürü Halil Altan da talihli ile görüşerek hayırlı uğurlu olması dileklerinde bulundu.

BAŞDEĞİRMEN’DE BULAŞIK

MAKİNESİ TAHLİLİSİNİ BELİRLEDİ

Daha sonra çekilişte en büyük ikinci hediye olan Bulaşık Makinesinin çekilişi ise Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şükrü Başdeğirmen yaptı. Bulaşık Makinesi de 1029 nolu çekiliş kuponu sahibi olan Murat Üstün isimli vatandaşa çıktı. Çekilişte daha sonra diğer hediyeler olan toplamda ise 16 çeşit hediyelerin çekilişleri de yapılarak talihliler belirlenmiş oldu.

Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.