isparta-oto-ekspertiz
ISPARTA HABER : MİGROS KAVŞAĞINA DÜZENLEME YAPILMASI ŞART
Isparta Haberleri 0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA
Isparta’nın yeni merkezi olan Migros Kavşağına yeni bir trafik düzenlemesi şart. Vatandaşlar kavşağa yaprak yapılması gerektiğini belirtiyorlar.
 Isparta’nın yeni merkezi olan Migros Kavşağı bölgesi beraberinde trafik sorunlarını da getiriyor. Bölge ve çevresine yapılan ve yapılacak yeni yatırımlarla birlikte özellikle belirli saatlerde trafik büyük bir sorun haline geliyor. İnşaatı tamamlanan ve tamamlanmak üzere olan, yapımına başlanacak olan; Şehir Hastanesi, Sağlık Müdürlüğü, Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, Hilton Oteli, Centrum Garden AVM, konutlar, 3.700 kapasiteli üniversite öğrenci yurdu, İl Özel İdaresi, Defterdarlık binası, sanayinin büyümesi ve yeni yatırımlara bağlı olarak oluşacak ticari alanlarla birlikte bölge tam bir cazibe merkezi haline geliyor.

Migros Kavşağı ile birlikte demiryolu bölgesine yeni planlama yapılmadığı takdirde önümüzdeki süreçte ciddi sorunlarla karşı - karşı kalınacağını belirten vatandaşlar, öncelikle kavşağa "yaprak" yapılması gerektiğini belirterek görüşlerini şöyle dile getiriyorlar. "Yatırımların önemli bir kısmı tamamlanmadan dahi özellikle sabah ve akşam saatlerinde ciddi bir trafik sorunu yaşanıyor. Özellikle Şehir Hastanesi, Hilton Oteli, öğrenci yurdu ve konutlar tamamlandığında bölge içinden çıkılmaz bir hal alır. Hastanenin, Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinin ve sanayinin girişleri yeniden düzenlenmeli. Trafik yeni bir planla, yaprak modeli ile kesinlikle yeniden düzenlenmeli. Yoksa çok kaza olur, çok can kaybı olur. İşin içinden çıkılmaz hale gelir. Düzensizlik sadece bölgeyi değil, uzantısında sanayi bölgesini, Özkanlar Kavşağını dahi etkiler. Şimdiden yatırım ve planlama çalışmalarının başlaması lazım."
Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.