isparta-oto-ekspertiz
ISPARTA BELEDİYESİ MECLİSİ'NDE ÇOK ÖNEMLİ KARAR ALINACAK
Isparta Haberleri
G.Tarihi: 03.12.2015 23:26
0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA

Kat karşılığı yetkisi için meclisten karar alınacak.

 
Belediye, şu ana kadar belirlenen fiyat üzerinden gönüllü satıcılardan 50 bin m2'lik yer aldı. Arsa karşılığı yeni otogarda dükkan verilmesi için meclis kararı alınacak.
 

 Isparta Belediyesi'nin 2016 yılı vizyon projesi Yeni Terminal'de kamulaştırma süreci devam ediyor. Isparta Belediyesi'nin belirlediği 130 TL/m2 üzerinden gönüllü olarak başvuranların taşınmazları alınarak tapu devirleri gerçekleştirildi. Bu kamulaştırma için Isparta Belediyesi, hak sahiplerine 6.5 milyon TL para ödedi. 197 bin m2'lik Yeni Otogar alanında isteyen hak sahipleriyle arsa karşılığı dükkan anlaşması da yapılacak. Belediye, 100 m2 taşınmaza karşılık 8 m2 işyeri verecek.

 

 İmar ve Şehircilik Müdürlüğü'nün Yeni Otogar Projesi için arsa karşılığı dükkan verebilmesi için meclis kararı alınacak. Belediye Meclisi'nin önümüzdeki pazartesi günü başlayacak aralık dönemi çalışma takvimi kapsamında Belediye Encümeni'ne otogar kamulaştırması için kat karşılığı yapma yetkisi verilecek. Bu kararla birlikte Belediye, dükkan almak isteyen arsa sahipleriyle anlaşma yapabilecek.

Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.