isparta-oto-ekspertiz
“Isbaş’ın cirosu ne kadar?”
Isparta Haberleri 0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA

Belediye Meclisi’nin Ak Partili üyesi Emine Yaşar Bilir Özdemir, ISBAŞ Bimsblok Fabrikasının ne kadar ciro yaptığından, personel sayısına kadar tüm konular hakkında kendilerine bilgilendirme yapılması talebinde bulundu.

Isparta Belediyesi Meclisi’nin önceki gün yapılan Aralık ayı ilk toplantısında Ak Parti Belediye Meclis Üyesi Emine Yaşar Bilir Özdemir söz alarak, Belediye şirketlerinden ISBAŞ’ın ekonomik tablosuyla ilgili bilgi istediklerini söyledi. Başkan Günaydın’ın bu açıklamaya olumlu yanıt verdi.

ÖZDEMİR; “ISBAŞ YÖNETİM KURULU

ÜYELERİ NE KADAR MAAŞ ALIYOR?”

Belediye Meclisinin Ak Partili üyesi Emine Yaşar Bilir Özdemir, bu konuda gündeme ilave olarak bir önerge vermek istediğini söyledi. Ancak, söz konusu talep, gündem maddeleri okunduktan sonra yaşandığı için kanun gereği böyle bir önergenin gündeme alınamayacağı belirtildi. Özdemir talebinde; “Belediye bünyesindeki Isbaş A.Ş.’nin yıllık kazancı ne kadar? Yılda kaç bin adet bimsblok satışı yapılıyor? Kaç personel çalışıyor? Günlük, aylık ve yıllık cirosu ne kadar? Bu konularda tarafımıza bilgi verilmesini talep ediyoruz” dedi.

BAŞKAN GÜNAYDIN; “BİZ YİNE DE

SİZE BİLGİ VERECEĞİZ”

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Özdemir’in önergesinin gündeme alınmamasına rağmen yine de Ak Parti grubuna bu konuda geniş kapsamlı bir bilgilendirme yapılacağını açıkladı.

Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.