isparta-oto-ekspertizisparta-oto-ekspertiz
“Farkımızı herkes görecek”
Isparta Haberleri 0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA

Isparta Bahçeşehir Kolejinin inşaatı hızla sürüyor. Kolejin ortaklarından Özaydın, eğitim kalitesinde Bahçeşehir’in farkının hemen görüleceğini belirtti.

Eğitimde büyük bir heyecan ve beklenti yaratan Bahçeşehir Koleji’nin inşaat çalışmaları büyük bir hızla sürüyor.

İnşaat alanındaki eski binaların yıkılmasının ardından hafriyat çalışmalarında son noktaya gelindi. Özaydın Temel Lisesi ile Büyük Başarı Eğitim Kurumlarını ortaklaşa Isparta’ya kazandıracağı Bahçeşehir Koleji için kayıt süreci 1 Ocak itibariyle başlıyor.

Bahçeşehir Koleji ortaklarından Metro Mühendislik ve Özaydın Temel Lisesi sahibi Mustafa Özaydın, eğitimde Bahçeşehir Koleji’ni farkını herkesin göreceğini belirterek şunları söyledi:

“İnşaatımız hızlı bir şekilde sürüyor. İnşiallah 2016 – 2017 yani önümüzdeki eğitim – öğretim yılına Isparta’da Bahçeşehir Koleji açılacak. 58 derslikli olacak okulumuzda yüzme havuzundan, spor salonuna kadar bütün sosyal ve sportif aktivitelerin yapılabileceği tesislerimiz de olacak.

Eğitim kalitesi olarak farkımızı hemen hissettireceğiz. İnanıyoruz ki herkes Bahçeşehir Koleji’nin eğitim kalitesini ve başarısını konuşacak. Beklentilerin ne kadar doğru olduğunu eğitimdeki başarımızla ortaya koyacağız.

Kolejimizde burslu eğitim almak isteyen öğrencilerimiz için Şubat ayında sınav yapılacak. Bu sınava Isparta’daki bütün öğrencilerimizi bekliyoruz.”

Özaydın, kolej ile ilgili eğitim kadrosunu da oluşturmaya başladıklarını belirterek:”En kaliteli idarecileri ve öğretmenleri seçeceğiz. Bunun için çalışmalara başlandı. Isparta eğitimine Bahçeşehir Koleji damgasını vuracak” dedi.

Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.