isparta-oto-ekspertizisparta-oto-ekspertiz
Eğirdirspor, Pursakları konuk ediyor
Isparta Haberleri
G.Tarihi: 08.04.2016 13:04
0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA

Eğirdirspor, Pursakları konuk ediyor

Bölgesel Amatör Lig 7. Grupta mücadele eden temsilcimiz Eğirdirspor Pazar günü kendi sahasında Ankara temsilcisi Pursaklar Belediyespor’u konuk edecek.

Bölgesel Amatör Lig 7. Gruba ligin ikinci yarısına damga vuran Eğirdirspor, ligin sahasındaki son maçına çıkıyor.  Eğirdirspor 9 haftadır hem içeride hem de deplasmanda puan kaybetmiyor.  Pursaklar Belediyespor ise Ankara Bölgesi takımları arasında Turanspor’un bir alt lige düşmesi kesinleşince en yakın takipçisi Ankara DSİ ile puan farkını açma ve play off oynamama peşinde.  Bu zorlu mücadele Pazar günü saat 15.00 ‘te Eğirdir belediyesi İlçe stadında oynanacak.   Maç öncesi konuşan Eğirdispor teknik sorumlusu Hakan Hayati Karaca ” Her hafta olduğu gibi bu haftada 3 puan için mücadele edeceğiz. Pursaklar Belediyespor’u yenecek güce sahibiz, hedefimiz ligi en iyi yerde bitirmek. Bunun için 9 haftadır kazanıyoruz. Bu seriyi devam ettirmek istiyoruz. Tüm taraftarlarımızı Pazar günü maça bekliyoruz” dedi.

Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.