isparta-oto-ekspertizisparta-oto-ekspertiz
 CHP Isparta İl Yönetimi çalışmalarına devam ediyor.
Isparta Haberleri
G.Tarihi: 19.04.2016 02:13
0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA
SANDIK EĞİTİMİ ÇALIŞMASI

CHP’de parti içi eğitim çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.Bu eğitim kapsamında bugün CHP Isparta İl Başkanlığı binasında partililere sandık eğitimi çalışması yapıldı.


GÖNEN
CHP Gönen İlçe Başkanı Osman KESMEN partilileri kahvaltıda buluşturdu.Köy enstitüleri kuruluş yıl dönümü adına kahvaltı düzenleyen Gönen CHP ilçe teşkilatı,  başta CHP Isparta İl Başkanı Eyup ERSOY ve il yöneticileri olmak üzere Burdur’dan katılım sağlayan CHP Burdur Kadın Kolları Başkanı Fatma Hanım ve yöneticilerini ağırladı.

GÜNEYKENT

Eğitimi vermeye Ankara’dan parti okulu eğitimcisi Fatma HAKİKAT geldi , partililerle verimli bir sandık eğitimi çalışması yapıldı.
Güneykent Belediyesinin Kutlu Doğum Haftası sebebi ile düzenelediği yemeğe davet edilen CHP İl Yönetimi , İl Başkanı Eyup ERSOY ve yöneticileri ile beraber yemeğe katıldı.Yemekten sonra CHP İl Yönetimi Yunus Emre Türbesini gezdikten sonra Güneykent’ten ayrıldı.





 
Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.