isparta-detayli-oto-yikamaisparta-detayli-oto-yikama
Isparta'da her marka cep telefonu tamir servisi
Isparta cep telefonu tamircileri
G.Tarihi: 31.05.2019 00:28
0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA
ISPARTA'NIN TELEFON TAMİR NOKTASI AKINCILAR TEKNİK SERVİS

Günlük hayatımızın vazgeçilmez bir parçası haline gelen telefonlar kullanıma bağlı olarak farklı arızalar verebiliyor; Örneğin yere düşürme,su ile temas yada bataryadan ve şehir şebekesinden kaynaklı elektriksel bozulmalar, böyle bir durumda hepimiz internette yada çevremizde arızayı en kısa sürede sağlam yapacak güvenilir bir teknik servis ararız.

 Isparta'da telefonu arızalanıpta bu firmaya gitmemiş kişi belkide hiç yoktur.
Cep telefonu ve iletişim ürünleri tamir bakım servisiyle öne çıkan firma Akıncılar Teknik Servis, nerdeyse cep telefonlarının Türkiye'de ilk kullanıma girdiğinden beri hizmet veriyor.
Akıncılar Teknik Servis,  telefon tamiri sektöründe  iş tecrübesi yüksek, kısa sürede teslimat  ve müşteri odaklı hizmet anlayışı ile iphone, samsung, huawei ve bu markaların tüm modellerini tamir ediyor.

Akıllı telefonların sorunları sahip olduğu teknolojik özellikler arttıkça artmakta ve genellikle sistem arızası,ekran kırılması ,dokunmatik ekran hataları,açılıp kapanma (restart),sim kart yuvası arızaları, ses ve şebeke arızaları veriyor.

Biri telefon tamiri mi dedi? Akıncılar işinde uzman 2 kişilik dev ekip.

Adres: Belediye işhanı kat: 1 No:182
Telefon: 0246 218 76 77
 
DSC-0726

DSC-0731

DSC-0733

DSC-0726


DSC-0618
Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.