isparta-oto-ekspertiz
YER KAVGASI 2 CAN ALDI
BURDUR 0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA
Bucak ilçesinde dün akşam meydana gelen olayda pazarcılık yapan iki kardeş başından vurularak öldürüldü.
 

Bucak ilçesinde dün akşam meydana gelen olayda pazarcılık yapan iki kardeş başından vurularak öldürüldü.

24 Haziran 2015 Çarşamba akşamı saat 22:25 sularında Üçgen Kavşak’ta meydana gelen olayda kendisi de pazarcı olan B.İ. isimli şahıs, Bucak ilçesinde tuhafiyecilik yapan ve dün Korkuteli pazarından dönerek evine gitmekte olan Bekir ve Ekrem Kaygısız’ı pompalı tüfekle öldürdü.

Üçgen kavşakta 4 el silah sesi duyan vatandaşlar, hemen 112 Acil ekiplerine haber verdi. Başlarından aldıkları silah kurşunu sonucu olay yerinde vefat eden Bekir ve Ekrem Kaygısız, Bucak Devlet Hastanesi morguna kaldırılırken, aileleri ve yakınları da hastaneye akın etti.

İddialara göre Korkuteli pazarında tartıştıkları B.İ. ile gerginlik yaşayan kardeşleri takip eden katil zanlısı, Üçgen Kavşak’ta iki kardeşi aracından indirerek pompalı tüfekle ateş ederek öldürdü. Cinayet sonrası Emniyet ekiplerini arayan ve teslim olan katil zanlısı B.İ., göz altına alınarak adli mercilere sevk edildi.

Bucak Devlet Hastanesi’ne akın eden Bekir ve Ekrem Kaygısız’ın ailesi ve yakınları sinir krizleri geçirirken, öldürülen kardeşlerin otopsilerinin yapılmasının ardından ailelerine teslim edileceği öğrenildi.



 
Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.