isparta-oto-ekspertizisparta-oto-ekspertiz
Sağlıkçılardan Doğu'daki Askere Ceviz Ezmesi
BURDUR
G.Tarihi: 12.05.2016 12:59
0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA

Terörle Mücadele Eden Ekiplere Ceviz Ezmesi Kampanyası


Acil Tıp Teknisyenleri ve Teknikerleri (Paramedik) Derneği Burdur Şubesi tarafından Güneydoğu'da görev yapan asker ve polislere moral için ceviz ezmesi kampanyası başlatıldı.

Terörle Mücadele Eden Ekiplere Ceviz Ezmesi Kampanyası

Cumhuriyet Meydanı'nda stant açan dernek üyeleri bir ay boyunca topladıkları yardımla alacakları ceviz ezmesini Güneydoğu'da terörle mücadelede görev yapan asker ve polislere gönderecek.

Stantı ziyaret eden Burdur Vali Yardımcısı Ali Uysal kendisinin de 1996 yılındaBeytüşşebap 5'inci Jandarma Komando Taburu'nda bir yıl TİM komutanı olarak terörle mücadele ettiğini belirtti. Uysal, şunları kaydetti: "1996 yılında 253. Dönem Eğirdir DağKomando Okulu'nda 4 ay 10 gün Yedek Subay eğitimi aldım. Daha sonra Beytüşşebap 5.Jandarma Komando Taburu'nda bir sene tim komutanı olarak görev yaptım. İç güvenliğe bizzat katılmış bir insanım, aynı zamanda derneklerden sorumlu Vali Yardımcısı olarak, biz Vali Bey'in bilgisi ve izni dahilinde arkadaşlarla, terörle mücadele eden güvenlik güçlerimize psikolojik destek vermek amacıyla, farkındalık oluşturmak amacıyla başlatmış oldukları bu kampanyaya destek veriyoruz. Terörle mücadele eden güvenlik güçlerimize psikolojik olarak destek vermek amacıyla farkındalık oluşturmak amacıyla başlatılan bu kampanyaya destek veriyoruz. Ben de şahsi olarak 5 kg ceviz ezmesi ile kampanyayı başlatıyorum. Allah, Güneydoğu'da görev yapan asker ve polisimizin yardımcısı olsun. Büyük mücadele veriyorlar. Türkiye olarak kritik süreçlerden geçiyoruz. Hepimiz elimizden geldiğince destek olmalıyız."

Vali Yardımcısı Bahir Altunkaya da kampanyaya destek olarak dernek üyelerine teşekkür etti. Altunkaya, "Güneydoğu'da terörle mücadele eden asker ve polisimize her zaman yardımcı olmak zorundayız." dedi.

Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, yapılanın çok onurlu ve şerefli bir iş olduğunu ifade ederek, "Belediye olarak bizde gerekli desteği yapacağız. Millet olarak dayanışma göstermek zorundayız." diye konuştu.

Dernek Başkanı Esengül Aladağ, Doğu ve Güneydoğu'da terörle mücadele eden asker ve polislere moral motivasyon olması için dernek olarak böyle bir kampanyayı düzenlediklerini vurguladı. Aladağ, "Hergün aldığımız şehit haberlerinden canımız çok yanıyor. Orada görev yapanlara moral destek olmak istiyoruz. Katkıda bulunanlara teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.



Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
isparta-yemek-siparis-tabldot-telefon-lokanta-safir-toplu-yemek

isparta-askeri-malzeme-urunler-bot-outdoor-giyim

isparta-in-giyim-ürünleri-magazasi

gozde-balik-isparta-balik-siparis-telefon

isparta-detayli-oto-yikama

turker-kapinda

isparta-ambalaj-kullan-at-malzemeleri

isparta-cam-balkon-albert-genau-ucuz-kampanyaifiyatlari

isparta-KONTEYNER-PRAFABRİK-EV-KONUT-UCUZ-KAMPANYA-DAVRAZ

isparta-temizlik-sirketi-telefon

isparta-aktar-baharat-bitkisel-yaglari

isparta-protez-peruk-perma-anatomik-sac-kesimi-boyama

isparta-pastane-yas-pasta-siparis

isparta-laptop-tablet-tamiri

isparta-samziman-tamiri-MMT-vites-toyota-servisi

isparta-sarkuteri-peynir-zeytin-urunleri

ISPARTA uygun avm

isparta-sarkuteri-yoresel-urunler-cig-sut-et

isparta-gunes-elektrik-paneli

isparta-sanziman-hidrolik-direksiyon-tamiri

isparta-oto-muzik-sistemleri

ısparta gül lokumu

ısparta cam balkon

ısparta duşakabin

ISPARTA bilgisayar tamiri

ISPARTA CAM BALKON

ISPARTA uygun avm

ısparta kasap

ISPARTA sineklik

ISPARTA BOYA MALZEMELERİ

süpürge toz torbası

Gücü Etkisinde
Isparta Haberleri
Isparta Reklam

ÇOK OKUNANLAR