isparta-oto-ekspertiz
PİKNİKÇİLERE SEYYAR TUVALET
BURDUR 0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA

Bucak Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Kumar yaylası mesirelik alanına seyyar tuvalet yapıldı. Aynı alanda belediye ekipleri tarafından çevre temizliği, çöp konteynır yenileme ve tabela çalışması gerçekleştirildi.

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte yoğun piknikçi akınına uğrayan kumar yaylasına, vatandaşlardan gelen talep üzerine Bucak Belediyesi ekipleri tarafından seyyar tuvalet konuldu.

Çalışmalar ile ilgili bilgi veren Bucak Belediye Başkanı Süleyman Mutlu, “Kumar yaylası özellikle yazın vatandaşlarımızın yoğun olarak kullandığı bir mesirelik alanımız. Bununla birlikte bu yaylamızda birçok kamu-kurum ve kuruluşu ile birlikte, sivil toplum kuruluşlarımız çeşitli aktivitelerde bulunuyor. Ailelerimiz de özellikle hafta sonları piknik yapmak için bu alanımızı yoğun bir şekilde kullanıyor. Vatandaşlarımızın da bu alanda seyyar tuvaletler kurmamız için talepleri vardı. Biz göreve gelirken Bucak’ımızı hep birlikte yöneteceğiz demiştik. Bu bağlamda vatandaşımızdan gelen her talebi imkânlarımız ölçüsünde yerine getirmeye çalışıyoruz. Kumar yaylamıza seyyar tuvaletler koyarak, vatandaşlarımızın rahatça piknik yapabileceği bir ortam oluşturuyoruz. Vatandaşlarımızdan Kumar, Sazak ve İncirhan mevkilerindeki mesire alanlarımızı temiz tutmalarını rica ediyorum.” dedi.

 

Diğer Fotoğraflar




Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.