isparta-oto-ekspertiz
MİLLETVEKİLİ PETEK: “SİYASİLERİN MİLLETE AYAR VERMESİ SÖZ KONUSU DEĞİL”
BURDUR
G.Tarihi: 13.06.2015 12:07
0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA

Adalet ve Kalkınma Partisi Burdur Milletvekili Reşat Petek, mazbatasını aldı.

Burdur Adliyesinde İl Seçim Kurulu Başkanından mazbatasını alan Milletvekili Petek, siyasiler olarak millete ayar vermelerinin söz konusu olmadığını ve milletin siyasete ayar verdiğini vurguladı.

Mazbatasını aldıktan sonra üzerindeki yazıyı okuyarak açıklama yapan Petek: “Milletimizi TBMM’de temsil yetkisini almak bizim için bir onurdur. Seçim çalışmaları sırasında ‘Söz milletin karar milletin’ dedik ve milletin kararına saygı duyuyoruz. Milletimiz iradesini 7 Haziran seçimlerinde ortaya koymuştur. Bu sonuca göre AK Parti 258 milletvekili ile en güçlü parti olmuştur. TBMM’de Burdur’u temsil etmek bir onurdur. Seçimler demokratik bir ortamda adil bir şekilde geçmiştir, seçimlerde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Seçim sonuçları hayırlı olsun. En kısa sürede TBMM’de yeni bir meclis aritmetiği oluşacaktır. Ülkemizin geleceği için siyasi menfaatleri bir kenara bırakma zamanıdır” dedi. 

 

Diğer Fotoğraflar




Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.