isparta-oto-ekspertiz
GÖL İÇİN SATRANÇ TURNUVASI
BURDUR
G.Tarihi: 18.08.2015 00:28
0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA

Burdur Belediyesi ve Türkiye Satranç Federasyonu'nun katkılarıyla, Burdur Belediyesi Konferans Salonun'da düzenlenen turnuvaya ülke genelinden ve çeşitli ülkelerden gelen toplam 194 sporcu katıldı.

Turnuvanın açılışında Vali Hasan Kürklü, Milletvekili Mehmet Göker, Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, İl Emniyet Müdürü Eyüp Özüdoğru,Satranç İl Temsilcisi Serdar Başgül, ve sporcuların yakınları yer aldı.

Suriye, Azerbaycan, Gürcistan, Türkmenistan, Özbekistan, Bulgaristan ve Litvanya ülkelerinden de sprocuların katıldığı turnuvanın açılış konuşmasını yapan Belediye Başkanı Ercengiz, Burdur Gölüne dikkat çekmek amacıyla düzenlenen turnuvaya katılan sporculara başarılar diledi.

Satranç sproruna önem verdiklerini ifade eden Vali Hasan Kürklü, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde satranç kurslarının devam ettiğini bildirdi. Vali Kürklü, Satranç, çocuklarımızı gençlerimizi stratejik düşünme, geleceğe güvenle bakma, gelecekte olabilecek hamleleri hesaplama konusunda faydalı bir spor dalıolduğunu sözlerine ekledi.

Konuşmaların ardından Vali Hasan Kürklü ilk hamleyi yaparak Burdur Gölü Ulusal Satranç Turnuvası'nınaçılışını yaptı. Vali Hasan Kürklü, sporcuları kısa bir süre izledikten sonra salondan ayrıldı.

Burdur Gölü Ulusal Satranç Turnuvası 20 Ağustos 2015 tarihinde sona erecek.

 

Diğer Fotoğraflar





Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.