isparta-iyas-marketisparta-oto-ekspertiz
CHP Burdur Kadın Kolları Kongresi Yapıldı
BURDUR 0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA

İl Başkanlığı toplantı salonunda yapılan kongreye, CHP İl Başkanı Barış Ayten, Merkez İlçe Başkanı Sıdıka Oğuzkan, Belediye Meclis Üyeleri ile partililer katıldı.

Toplantıda konuşan Kadın Kolları Başkanı Canan Bektaş, başkanlığa tekrar aday olmayacağını belirterek, "5 yıldır Kadın Kolları Başkanı olarak sizlerle bu yolda yürüdüm. Her zaman yanımda olan yol arkadaşlarıma teşekkür ederim. Eminim ki yeni başkanımız çok daha güzel şeyler yaparak kadınlarımızın başını dik tutmaya devam edecektir" dedi.

 

CHP İl Başkanı Barış Ayten yaptığı konuşmada, CHP'nin gerçek sahibinin kadınlar olduğunu kaydetti.

Kadınların aynı zamanda partinin temel direği olduğunu da ifade eden Ayten, "Partide en çok değer verdiğimiz, en çok önemsediğimiz partinin öz gücü olan Kadın ve Gençlik Kollarıdır" diye konuştu.

Konuşmalardan sonra seçime geçildi.

Seçime tek aday olarak katılan Ayşe Uğur oy birliği ile başkanlığa seçildi.

Ayşe Uğur'un listesindeki Yönetim Kurulu üyeleri, Zinet Ercengiz, Zahide Kurt, Dudu Türüdü, Ümran Minas, Azime Can, Şazer Çetin, Nurcan Baran, Hatice Özkaya, Sedef Karhan ve Fidan Durmazer'den oluştu.

Ardından İl Başkanı Barış Ayten Canan Bektaş'a, çalışmalarından dolayı plaket verdi.

Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.