isparta-oto-ekspertizisparta-oto-ekspertiz
BURDUR’DA 2 AYRI YATIRIM PROTOKOLÜ
BURDUR 0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA

Vali Hasan Kürklü’den 2 Ayrı Yatırımın Protokolü

Vali Hasan Kürklü Burdur İmam Hatip Okulları Platformu tarafından düzenlenen toplantıya katıldıktan sonra merkeze Hilal Petek Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi yapımı ve Bucak İlçesine yapılacak olan Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi yapılmasına ilişkin arsa bağışı protokollerini imzalandı.

Öğretmen Evi Konferans Salonunda gerçekleşen protokol imza törenine, Vali Kürklü ve Milletvekilleri Bayrak Özçelik, Reşat Petek, Kaymakamlar, İl Emniyet Müdürü Eyüp Özüdoğru, İl Genel Meclisi Başkanı Muzaffer Bağcı, İlçe Belediye Başkanları, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Servet Olpak,  Ak Parti İl Başkanı Süleyman Faki, İmam Hatip Okulları Platformu Genel Başkanı Zeynel Önal, daire amirleri ve vatandaşlar katıldı.

Protokol imza töreni öncesi konuşan Hayırsever Necmettin Şimşek, "Eğitimin ne kadar önemli olduğunu her geçen gün daha iyi anlıyorum. İnşallah, bu okulu tamamlamak nasip olur" dedi.

Milletvekili Reşat Petek, Yapılacak olan Hilal Petek Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi yapımını üstlenen Necmettin Şimşek'e, genç yaşta vefat eden kızının isminin koyulması kararını aldığı için teşekkür etti. “İmam Hatip Lisesinden yetişecek öğrencilerin ağzı Kuranlı, dili dualı olarak yetişir ve onlarda gelecek nesillere o yönde eğitmesi temennisiyle hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Vali Kürklü ise 24 derslikli yapılacak olan Hilal Petek Kız Anadolu İmam Hatip Lisesinin yapımını üstlenen Necmettin Şimşek'e teşekkür etti.

Konuşmaların ardından taraflar olarak Vali Kürklü, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Bayram ve Hayırsever Necmettin Şimşek'e okul yapımı protokolüne imza attı.

Hayırsever Necmettin Şimşek ise okul inşaatını bir yıl içinde bitirip Milli Eğitime teslim edeceğini belirtti.

İmza töreninin ardından,  Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ile Hayır Sever Yusuf Başarır arasında Bucak Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinin yapılmasına ilişkin özel mülkiyet arsasının tahsisine ilişkin işbirliği protokolü imzalandı.

İmza töreninden önce konuşan Milletvekili Bayram Özçelik, "Burdur'da Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı olarak İl Müdürlüğümüzün binasının hafriyatı başladı. Askeriye Köyünde engelsiz Yaşam Merkezi ihale aşamasına gelindi. Onun arkasından tek katlı Yaşlı Bakım Merkezi ve Huzurevi yapılacak. Yusuf Başarır'ın çok önceden böyle bir hayra adım attı diyebilirim. Hayırlı uğurlu olsun" dedi.

Vali Kürklü ve Hayırsever Yusuf Başarır'da yapılacak yatırımın hayırlı olmasını diledi. Ardından Bucak Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi yapımı için Vali Kürklü, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Nurdan Kamal ve Hayırsever Yusuf Başarır tarafından protokol imzalandı.

BURDUR’DA 2 AYRI YATIRIM PROTOKOLÜ
BURDUR’DA 2 AYRI YATIRIM PROTOKOLÜ
BURDUR’DA 2 AYRI YATIRIM PROTOKOLÜ
BURDUR’DA 2 AYRI YATIRIM PROTOKOLÜ

Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
isparta-yemek-siparis-tabldot-telefon-lokanta-safir-toplu-yemek

isparta-askeri-malzeme-urunler-bot-outdoor-giyim

isparta-in-giyim-ürünleri-magazasi

gozde-balik-isparta-balik-siparis-telefon

isparta-detayli-oto-yikama

turker-kapinda

isparta-ambalaj-kullan-at-malzemeleri

isparta-cam-balkon-albert-genau-ucuz-kampanyaifiyatlari

isparta-KONTEYNER-PRAFABRİK-EV-KONUT-UCUZ-KAMPANYA-DAVRAZ

isparta-temizlik-sirketi-telefon

isparta-aktar-baharat-bitkisel-yaglari

isparta-protez-peruk-perma-anatomik-sac-kesimi-boyama

isparta-pastane-yas-pasta-siparis

isparta-laptop-tablet-tamiri

isparta-samziman-tamiri-MMT-vites-toyota-servisi

isparta-sarkuteri-peynir-zeytin-urunleri

ISPARTA uygun avm

isparta-sarkuteri-yoresel-urunler-cig-sut-et

isparta-gunes-elektrik-paneli

isparta-sanziman-hidrolik-direksiyon-tamiri

isparta-oto-muzik-sistemleri

ısparta gül lokumu

ısparta cam balkon

ısparta duşakabin

ISPARTA bilgisayar tamiri

ISPARTA CAM BALKON

ISPARTA uygun avm

ısparta kasap

ISPARTA sineklik

ISPARTA BOYA MALZEMELERİ

süpürge toz torbası

Gücü Etkisinde
Isparta Haberleri
Isparta Reklam

ÇOK OKUNANLAR