isparta-oto-ekspertizisparta-oto-ekspertiz
BURDUR, TRT ANTALYA RADYOSU’NA KONUK OLUYOR
BURDUR 0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA

TRT Antalya Radyosu 25-26 Ocak tarihleri arasında dünyanın ikinci en derin  ve berrak gölü olan Salda Gölü’ne bakan Yeşilova Tınaztepe Kayak Merkezi’nde ve Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi’nde canlı yayın ile Burdur’u tanıtacak.

1 Ocak 2015 tarihinden itibaren canlı yayına başlayan TRT Antalya Radyosu “Akdeniz’in Sesi” programı canlı yayınla Burdur’u radyo frekans kanallarından tüm dünyaya tanıtacak.
 

25 Ocak Pazar Günü Tınaztepe Kayak Merkezi’nde canlı yayın yapacak olan TRT Antalya Radyosu “Anadolu’nun Sesi” programı 26 Ocak Pazartesi günü de Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi’nde Canlı yayın yapacak.

Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Saatcı’nın ev sahipliğinde gerçekleştirilecek programda İl Sağlık Müdürlüğü’nün Projesi “Diyabetim Dengede Böbreğim Güvende”
 

 MAKÜ Veteriner fakültesinin projesiyle,  Honamlı kıl keçilerinin ıslahı kapsamında, çiftçiye dağıtılan   5.032.550 TL destek, konularında da bilgiler aktarılacak. Canlı Yayına Doç.Dr. Özkan Elmaz ve destek alan iki üretici yanı sıra Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, İl Sağlık Müdürü Dr. Sırrı Şenbayram  doktor Mustafa Eren ve projeye katılan İbrahim, Havva Özata katılacak.
 

Burdur İl Sağlık Müdürlüğü’nün “Diyabetim Dengede Böbreğim Güvende” Projesinin tanıtımının yapılacağı, Burdur Belediyesi’nin “Burdur’un İmajı Nasıl Yükseltilir” çalışmasının tanıtılacağı  Radyo programında katılımcıların değerlendirmeleri de canlı şekilde aktarılacak.

Antalya'da 100.6, Isparta ve Burdur'da 94 frekanslarında, http://www.trt.net.tr/Anasayfa/canli.aspx… linkiyle internet üzerinden ve uyduda Antalya Radyosu adıyla yayın yapılan Programda, TRT Antalya Radyosu “Akdeniz’in Sesi” Programının yapımcısı Yeşim Ertan, Hasan Hatapçı, Spiker Aynur Arslangiray, Merve Temiz ve Teknik Ekipte Haydar Uras, Alaettin Höngül görev alacak.

Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.