isparta-oto-ekspertiz
BURDUR BELEDİYESİNDEN “DOĞRU HAMLEDE BULUŞALIM” PROJESİ
BURDUR 0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA

Burdur Belediyesi tarafından “Doğru Hamlede Buluşalım” Satranç Eğitim Projesi kapsamında ilkokul öğrencilerine satranç seti dağıtıldı.

Çocukların hızlı, doğru ve çabuk düşünebilmesine yardımcı olmak ve yeteneklerini geliştirmek amacıyla satranç sporunun Burdur’da eğitim gören bütün öğrenciler tarafından öğrenilmesi hedefiyle “Doğru Hamlede Buluşalım” satranç eğitim Projesi hayata geçirildi.

Burdur Valilik makamında düzenlenen törende Burdur Valisi Hasan Kürklü, Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, TSF Başkanı Gülkız Tulay ve Milli Eğitim Müdürü Mahmut Bayram arasında Doğru Hamlede Buluşalım” satranç eğitim Projesi protokolü imzalandı.

Protokol törenin ardından Özboyacı İlkokulu’nda satranç seti dağıtım töreni düzenlendi.

Törende konuşan Başkan Ercengiz, “Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün de ifade ettiği gibi “Bir milletin ilerlemesindeki temel taş çocuklardır! Çocuklara gereken değeri verirseniz, ilgiyi, şefkati gösterirseniz, onlar da bir gökkuşağı edasıyla geleceği renklendireceklerdir. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda sizlere böyle bir projeyle gelebilmenin gururunu ve sevincini yaşıyoruz. Burdur Belediyesi olarak çocuklarımızın iyi bir eğitim alarak vatanına ve milletine faydalı bireyler olarak yetişmeleri için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Amacımız eğitimli nesillerin bir toplumun gücü olduğu düşüncesiyle her öğrencimize eşit eğitim hizmetinin ulaştırılmasını sağlamaktır.

Doğru hamlede buluştuğumuza inanıyorum” diye konuştu.

Konuşmalarının ardından protokol üyeleri öğrencilere satranç seti hediye etti.

Proje kapsamında 1. sınıf 908 öğrenciye satranç takımı ve satranç eğitim kitabından oluşan satranç seti dağıtımı yapılacak.

“DOĞRU HAMLEDE BULUŞALIM” PROJESİ
“DOĞRU HAMLEDE BULUŞALIM” PROJESİ
“DOĞRU HAMLEDE BULUŞALIM” PROJESİ
“DOĞRU HAMLEDE BULUŞALIM” PROJESİ
“DOĞRU HAMLEDE BULUŞALIM” PROJESİ

Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.