isparta-oto-ekspertiz
AK PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAYLARI START VERDİ
BURDUR 0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA

AK APRTİ BURDUR MİLLETVEKİLİ ADAYLARI SEÇİM STARTI VERDİ.

Parti İl Başkanlığında düzenlenen toplantıda il başkanı ve milletvekili adayları konuşma yaptı. Toplantıda Milletvekili adayları seçim startı verdi. Aşırı katılımın olduğu toplantıda konuşan Adalet ve Kalkınma Partisi Burdur Milletvekili Adayı kamil Özcan; 7 Haziran’da birinci parti olarak ipi göğüsledikleri gibi 1 Kasım seçimlerinde de ipi göğüsleyeceklerine inancının tam olduğunu belirterek, %100 performansla çalışıp, %100 başarıyla geldiklerini, 1 Kasım’da da aynı başarıyı göstereceklerini vurguladı. Özcan, kendilerinden istenen performansı göstereceklerine de dikkat çekerek, 1 Kasım 2015 Genel Seçimlerinin memlekete, köylere ve ülkeye hayırlar getirmesini temenni etti.
 

Milletvekili Adayı Bayram Özçelik yaptığı uzun konuşmasında, diğer milletvekili adaylarıyla arasında hiçbir sorun olmadığını ve sevgi ve saygı çerçevesinde dayanışma halinde çalışacaklarını birkaç kez vurguladı. Bayram Özçelik, ömründe siyaset yolu düşünmediği ve okuyup, diş hekimi olup, işyeri açmak gayesi bulunduğu halde siyasi yolculuk da bulunduğunu kaydederek, 7 Haziran’dan sonra normalin dışında olaylar olarak 1 Kasım seçimlerinin nasip olduğunu, 1 Kasım’da telafi seçimi olarak görülüp, eksikleri giderip, yine birinci parti olacaklarını vurgulayıp, kırmadan- dökmeden ve şımarmadan çalışacaklarını, bu seçim çalışmaları dahilinde hiçbir vatandaşa yüksek perdeden bakmayacaklarını belirtti. Özçelik, ülkenin içerisinde bulunduğu büyük fotoğrafın iyi görülmesi gerektiğini anımsatarak, herkesi dikkate davet etti. 13 yıllık hizmetlerinin 50 yıl- 100 yıl sonrasında bile hatırlanacağına vurgu yaparak konuşmasını sürdüren Özçelik, bu yıl 11. Seçimlere gittiklerini ve dolayısıyla tecrübe sahibi olduklarını, tüm AK Partili bireylerin bu tecrübe ile çalışması gerektiğini ve de sadece milletvekillerinin değil, herkesin, arkadaşını, akrabasını, komşusunu, asker arkadaşını arayıp, ulaşması gerektiğini ifade etti. Özçelik, birlik ve beraberliği bozmadan, ikili ilişkilerdeki sorunları açmadan çalışacaklarını belirtti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı herkesin indirmeye göz diktiğine dikkat çeken Özçelik, cumhurbaşkanı ve başbakanı başarılı kılmak için herkese büyük görev düştüğünü, bunun için çok çalışılması gerektiğini vurguladı. Özçelik, “Ankara’dan Bayram’ı gara gaşına gara gözüne bakarak birinci sıraya koymadılar” diyerek, çok çalışılması gerektiğine dikkat çekti.
 

Milletvekili Adayı Reşat Petek de yaptığı konuşmada, genel değerlendirmelerde bulundu. Petek, 1 Kasım seçimlerinin neticesi ne olursa olsun kesinlikle ve kesinlikle çalışmaya devam edeceğini belirterek, Türkiye’ye iki tane model uygulanmak istediğini, bu modellerden birinin kendi inancından kopmuş bir Avrupa ülkesi, ikincisinin ise 1000 yıllık değerlerini koruyan bir ülke olduğunu belirtti. Petek: “Böyle bir siyasi mücadelede siyasi partiler bir vasıtadır. Biz; haksızlığa, adaletsizliğe, cebir- şiddete, ayak oyunlarına, iftiraya ve çamur atmaya karşıyız” dedi. 

 

Diğer Fotoğraflar




Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.