isparta-oto-ekspertiz
Burdur'da Uyuşturucu Operasyonu
Akdeniz Haber
G.Tarihi: 11.06.2016 22:39
0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA

Burdur'un Bucak ilçesi Kocaaliler Beldesi Kızılseki köyünde operasyon düzenleyen jandarma ekipleri, 6 kilogram kubar esrar maddesi ile bin 454 kök hint keneviri ele geçirdi.


Edinilen bilgiye göre, Bucak İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, Kocaaliler Beldesi Kızılseki köyünde A.A. ve Ş.A.'nın hint keneviri ektiği ve Antalya'da uyuşturucu madde olarak satacağı yönünde bilgiye ulaştı. Burdur İl Jandarma Komutanlığı tarafından oluşturulan 3 özel ekip iki aylık takip sonrası A.A. ve Ş.A.'nın evleri, bahçeleri ve evlerine yakın ormanlık alana 9 Haziran günü Narkotik köpeğinin de katılımıya operasyon düzenledi.

Operasyonlar kapsamında etrafı çalılarla kapatılmış 6 ayrı noktada yapılan aramalar sonucunda 6 kilogram kubar esrar maddesi ile bin 454 kök kenevir bitkisi ele geçirildi.

Bucak Cumhuriyet savcısının talimatıyla A.A. ve Ş.A. gözaltına alınırken, ele geçirilen bin 454 kök kenevir bitkisi olay yerinde imha edildi.

AKDENİZHABER


 
Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.