isparta-oto-ekspertiz
SAÇLARI KAZA YAPAN ARACIN KIRILAN ÖN CAMINDA KALDI
AFYON
G.Tarihi: 15.12.2015 21:39
0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA

Afyonkarahisar’da meydana gelen trafik kazasında Irak uyruklu 2 kişi ağır yaralanırken, kazada yaralılardan birisinin saçlarının aracın kırılan ön camında kalması emniyet kemerinin önemini gözler önüne serdi.

Edinilen bilgilere göre kaza, sabah saatlerinde Afyonkarahisar-Kütahya karayolunun 10. kilometresinde meydana geldi. İddiaya göre, sis ve aşırı hız yüzünden meydana gelen trafik kazasında Irak uyruklu Ghaith Riyad İnsafal Jumaili (26) yönetimindeki 03 MA 020 plakalı hafif ticari araç, önünde seyir eden ve kömür yüklü olduğu belirtilen Mustafa Ç., yönetimindeki 32 SC 824 plakalı TIR’a arkadan çarptı. Çarpmanın etkisi ile savrulan ticari aracın yol kenarındaki benzin istasyonunun banketine çarparak durabildiği aktarıldı. Kazanın ardından bölgeye çok sayıda polis ve 112 Acil Servis ekibi sevk edilirken, kazada Ghaith Riyad İnsafal Jumaili ve yanında bulunan Maryam Saat Kala (26) isimli kadının ağır yaralandıkları kaydedildi. Yaralılar olay yerine gelen ambulanslar ile Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Ahmet Necdet Sezer Araştırma ve Uygulama Hastanesine kaldırıldıkları belirtildi. Yaralılardan Maryam Saat Kala’nın durumunun ciddi olduğu belirtildi.

Kaza sonrasında hafif ticari araçta çekilen ve kırılan ön camda yaralılardan birisinin saçlarının kalması kazanın şiddetini gözler önüne sererken, aynı zamanda emniyet kemerinin önemini de bir kez daha göstermiş oldu. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldığı bildirildi.

 

Diğer Fotoğraflar






Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.