isparta-oto-ekspertiz
MAGANDA KURŞUNU 13 YAŞINDAKİ ÇOCUĞU BULDU
AFYON 0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA

Afyonkarahisar'da bir düğünde açılan ateş sonucu 13 yaşındaki Y. Baylan babasının kucağında hayatını kaybederken; ikisi çocuk, toplam 3 kişi yaralandı

Baylan'ın babası İ. Baylan: “Tek çocuğumdu. Düğünlerde silahların işi ne? Bu konuda gerekli denetimlerin ve yaptırımların uygulanmasını istiyoruz. Bizim canımız yandı başkalarınınki yanmasın.

Her çeşit silah vardı. Ortalığı kavuruyorlardı. Sanki savaş alanı, sanki şimşek çakar gibiydi. 4 kişiyi anında vurdular. Oğlumu kucağıma aldım taksiye bindirdim. Salar köyünde ambulans karşıladı ve burada araca bindirdik. O ana kadar oğlum nefes alıyordu” diye sitem etti.

 Afyonkarahisar'da merkeze bağlı Nuribey beldesindeki bir düğünde, havaya açılan ateş sonucu Y. Baylan (13), E. Evkin (13), H. Güleç (13) ve H. Kaya (24) çeşitli yerlerinden yaralandı. Afyon Kocatepe Devlet Hastanesine kaldırılan yaralılardan Y. Baylan, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Tedavileri süren diğer yaralıların ise hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. . Jandarma ekipleri de, olaya ilişkin 15 şüpheliyi gözaltına aldı. Şüphelilerden İ. D. çıkarıldığı mahkemece tutuklanırken, adli süreç devam ediyor. 

Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.