isparta-oto-ekspertiz
AFYONKARAHİSAR’DA UYUŞTURUCU OPERASYONLARI
AFYON 0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA
Afyonkarahisar’da polis tarafından geçtiğimiz hafta sonu torbacı diye tabir edilen uyuşturucu satıcılarına yönelik gerçekleştirilen farklı operasyonlarda toplamda 104 gram esrar ve 499 adet sentetik uyuşturucu tablet ele geçirildiği ve 3 kişinin yakalandığı bildirildi.

Konu ile ilgili Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü görevlileri tarafından kentte uyuşturucu kullanımıyla mücadele kapsamında yapılan istihbari çalışmalar neticesinde çok sayıda operasyon yapıldığı ve operasyonlarda esrar ve ‘Bonzai’ diye tabir edilen sentetik uyuşturucu madde ele geçirildiği kaydedildi. Operasyon tarihleri ve ele geçirilen uyuşturucu maddeler ile ilgili yapılan açıklamada, “4 Eylül’de Sulh Ceza Hâkimliğinden alınan arama ve el koyma kararına istinaden yapılan ikamet aramasında 71,79 gram esrar maddesi ve 4,35 gram kenevir tohumu ele geçirilmiş olup konu ile ilgili 2 şahıs hakkında gerekli işlem yapılarak adli mercilere sevk edilmiştir.

5 Eylül 2014 tarihinde Sulh Ceza Hâkimliğinden alınan arama ve el koyma kararına istinaden yapılan ikamet aramasında 1 adet satışa hazır fişek esrar maddesi, 7 adet fişek şeklinde satışa hazır bonzai olarak tabir edilen sentetik kannabinoid, 4,29 gram esrar maddesi ve 2,33 gram kenevir tohumu ele geçirilmiş olup konu ile ilgili 2 şahıs ve bir suça sürüklenen çocuk hakkında gerekli işlem yapılarak adli mercilere sevk edilmiş, şahıslardan 1 tanesi çıkarıldığı mahkemece tutuklanmıştır. 6 Eylül 2014 tarihinde Cumhuriyet Savcısı'ndan alınan arama ve el koyma talimatına istinaden yapılan araç ve üst aramasında 499 adet sentetik uyuşturucu tablet, 27,38 gram esrar maddesi ve 3,9 gram plaka esrar ele geçirilmiş olup konu ile ilgili 3 şahıs hakkında gerekli işlem yapılarak adli mercilere sevk edilmiş, şahıslardan 2 kişi çıkarıldığı mahkemece tutuklanmıştır” ifadelerine yer verildi.
Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.