isparta-oto-ekspertiz
Isparta'da Gündem : Dereboğazı yolu, Migros kavşağı ve Gölcük
ISPARTA
G.Tarihi: 21.07.2016 03:03
0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA
Koordinasyon KuruluToplandı

Gündem: Dereboğazı yolu, Migros kavşağı ve Gölcük...

İl Koordinasyon Kurulu, 2016 yılının ilk 6 aylık yatırımlarının değerlendirilmesi kapsamında toplandı.Toplantıya Vali Şehmus Günaydın başkanlık etti.

Isparta ilinin kamu ve mali idareler yatırımları hakkında bilgi veren Isparta Valisi Şehmus Günaydın, Isparta’daki proje sayılarını açıkladı.

İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı’nın en önemli gündem maddelerinden ilki Migros Kavşağı’ydı.Karayolları 13. Bölge Müdürü Arif Çobanoğlu, Migros Kavşağı’nın ihale sürecinin başlayacağını açıkladı. Çobanoğlu, bu yıl içerisinde inşaatın başlayacağını belirterek, 3 adet üst geçidin yapılacağını söyledi.

İl Koordinasyon Kurulu toplantısında ayrıca Dereboğazı yolu da gündeme geldi. Bölge Müdürü Çobanoğlu, Dereboğazı yolu ile ilgili çalışmaları aktardı. Çobanoğlu, “Dereboğazı yolunda yaklaşık 10 bin 800 metre tünel olacak” dedi

İl Koordinasyon Kurulu toplantısında Isparta’nın bir başka konusu olarak Gölcük projesi de görüşüldü. Orman ve Su işleri Bakanlığı Doğa Koruma ve Milli Parklar 6. Bölge Müdürü Adnan Yılmaztük, Gölcük projesinin bugün itibariyle onaylandığını ancak, Gölcük yolu üzerine çizilen çizgilerin çok eski olması nedeniyle yolu daralttığını ifade etti.

İl Koordinasyon Kurulu toplantısı, kurum müdürlerinin 2016 yılı yatırımlarını değerlendirilmesiyle sona erdi.

 



Kanal32 TV

Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.