Bugün, 24.10.2024 11:23
°C
Üye Girişi
Üye Ol
Toggle navigation
Isparta Haber
BIST
8868.16
%1.76
EURO
37.0813
%0.26
Altın
3012.369
%0.65
USD
34.2646
%-0.03
ISPARTA
SON DAKİKA
BURDUR
ANTALYA
TÜRKİYE
Firma Rehberi
İlanlar
GALERİ
VİDEO
Isparta'ya Yolunuz Düşünce Tatmanız Gereken Lezzetler
Isparta'ya Yolunuz Düşünce Tatmanız Gereken Lezzetler
1
12
Isparta'ya Yolunuz Düşünce Tatmanız Gereken Lezzetler
Isparta'ya Yolunuz Düşünce Tatmanız Gereken Lezzetler
Kabune 2 orta boy kurusoğan 300g kuşbaşı et 1 su bardağı haşlanmış nohut 1 su bardağı pirinç 1 yemek kaşığı tereyağı Kabune Pilavı Tarifi (Isparta Yöresi)'in Yapılışı Öncelikle kuşbaşı etleri yıkayıp haşlıyoruz 2 adet kuru soğanı piyazlık doğruyoruz pilavlık tencerenizin altına ilk önce piyazlık soğanları koyuyoruz. Üstüne etle diziyoruz haşlanmış nohutları üzerine kapatıyoruz ve en son 1 su bardağı pirinçi koyup et suyundan ekleyip tuzunu ayarlanıp üstüne tereyağı koyup tencerenin ağzını kapatıp pişiriyoruz. Piştikten sonra yarım saat dinlendirip üstüne karabiber ile servis yapılır.