isparta-detayli-oto-yikamaisparta-detayli-oto-yikama
Siemens, Uluslararası Enerji Kongresi ve Fuarına katıldı
0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA

İSTANBUL - Siemens ve mayıs ayında Siemens ailesine katılan KACO new energy GmbH, 12. EIF Uluslararası Enerji Kongresi ve Fuarı’nda yerini aldı.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, EIF Uluslararası Enerji Kongresi ve Fuarı, 6-8 Kasım'da Ankara ATO Congresium Kongre ve Sergi Sarayı’nda gerçekleştirildi. Bu yıl 12’nci kez düzenlenen ve Türkiye’nin en büyük karma enerji etkinliği olma özelliği taşıyan kongre ve fuar dünyanın dört bir yanından sektör temsilcilerini bir araya getirdi.

Siemens bu yılki fuarda, geçen mayıs ayında satın alımını gerçekleştirdiği Almanya'nın Neckarsulm merkezli birçok ülkede faaliyet gösteren, enerji sektörünün lider güç elektroniği üreticilerinden KACO new energy GmbH ile yer aldı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Siemens Dağıtım Sistemleri Ülke İş Birimi Yöneticisi Sinan Bubik, Siemens ve KACO’nun dağıtık enerji sistemlerindeki uzmanlıklarını birleştirerek daha güçlü konuma geldiklerini belirterek, “Siemens olarak enerjinin geleceğini şekillendirmek için çalışıyoruz. Ürün hattımız, konutlar, ticari binalar ve büyük ölçekli güneş enerjisi santralleri için tasarlanan inverterleri kapsıyor.” ifadelerini kullandı.

Siemens geliştirdiği çözümlerle, bugün ve gelecekteki yatırımların karşılığının alınacağını taahhüt ediyor. Enerji performans sözleşmesi, belirtilen süreler içerisinde enerji verimliliği uygulamasının çıktısı olan enerji tasarrufu ile yapılan yatırımın hızlıca geri ödeyeceğini garanti ederken en üst seviyede enerji verimliliği sağlanmasına yardımcı oluyor.

Yenilikçi ve uçtan uca çözümlerle birlikte binalarda ve endüstride birçok farklı alanda enerji tasarrufu sağlanarak maliyetleri düşürmek mümkün oluyor. Siemens Enerji Verimliliği Ekibi, işletmelerin tüketim kaynaklarını detaylı bir şekilde analiz ederek tüm potansiyel enerji tasarrufu projelerinin sağlayacağı faydayı ortaya koyuyor.

Enerji depolama çözümleriyle de önemli proseslerde hem kesintisiz enerji hem de primer frekans kontrolü, black-start ve anlık güç gereksinimi karşılanması sağlıyor. Bununla birlikte E-Charge İstasyonu çözümleri sayesinde de karbon salınımının azalmasına destek veriyor.



Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
isparta-yemek-siparis-tabldot-telefon-lokanta-safir-toplu-yemek

isparta-yemek-siparis-tabldot-telefon-lokanta-safir-toplu-yemek

isparta-yemek-siparis-tabldot-telefon-lokanta-safir-toplu-yemek

isparta-askeri-malzeme-urunler-bot-outdoor-giyim

isparta-in-giyim-ürünleri-magazasi

gozde-balik-isparta-balik-siparis-telefon

isparta-detayli-oto-yikama

turker-kapinda

isparta-ambalaj-kullan-at-malzemeleri

isparta-cam-balkon-albert-genau-ucuz-kampanyaifiyatlari

isparta-KONTEYNER-PRAFABRİK-EV-KONUT-UCUZ-KAMPANYA-DAVRAZ

isparta-temizlik-sirketi-telefon

isparta-aktar-baharat-bitkisel-yaglari

isparta-protez-peruk-perma-anatomik-sac-kesimi-boyama

isparta-pastane-yas-pasta-siparis

isparta-laptop-tablet-tamiri

isparta-samziman-tamiri-MMT-vites-toyota-servisi

isparta-sarkuteri-peynir-zeytin-urunleri

ISPARTA uygun avm

isparta-sarkuteri-yoresel-urunler-cig-sut-et

isparta-gunes-elektrik-paneli

isparta-sanziman-hidrolik-direksiyon-tamiri

isparta-oto-muzik-sistemleri

ısparta gül lokumu

ısparta cam balkon

ısparta duşakabin

ISPARTA bilgisayar tamiri

ISPARTA CAM BALKON

ISPARTA uygun avm

ısparta kasap

ISPARTA sineklik

ISPARTA BOYA MALZEMELERİ

süpürge toz torbası

Gücü Etkisinde
Isparta Haberleri
Isparta Reklam

ÇOK OKUNANLAR