isparta-iyas-marketisparta-oto-ekspertiz
 Yerleşik Almanlar ihtiyaç sahiplerinin yüzünü güldürdü
TÜRKİYE 0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA
  - Yerleşik Almanlar ihtiyaç sahiplerinin yüzünü güldürdü   
 
 Antalya’nın Alanya ilçesinde yerleşik yaşayan Almanların büyük katkı sağladığı kermeste satılan kıyafetler ihtiyaç sahiplerine ulaşırken elde edilen gelir de sokak hayvanları için harcandı.   
  Alanya’da yaşayan yerleşik Almanların katkısıylasokak hayvanları ve ihtiyaç sahibi kimsesiz insanlar için kermes yapıldı. Kermeste 1 TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkarılan 2’nci el kıyafetler, ev eşyaları ve Alman pastaları büyük ilgi gördü. Solist Sonat Durukan ve Samatyalı Kantocu Aysun Işık da seslendirdikleri şarkılarla kermese renk kattı. Her ayın 2’nci pazar günü Alanya’nın Kestel Mahallesi’nde bir restoranda kermes düzenlediklerini söyleyen Handan Kanak, “Küçük ev aletleri, kitaplar, giysiler ve ev süs eşyaları gibi ürünler sergiliyoruz.‘İkinci el eşyalar’ diyoruz ama çoğunlukla temiz eşyalar ve hiç kullanılmamış olanları da oluyor. Sokak hayvanları için satılan ürünlerden kendi mahallesinde bulunan ihtiyaç sahipleri komşularına kıyafet alanlar da çok oluyor. Böylece kermes ziyaretçileri bir ürün alarak iki fayda sağlamış oluyorlar” dedi. 

İHA             

 
AW395170_01AW395170_02AW395170_03AW395170_04AW395170_05

          
Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.