isparta-iyas-marketisparta-oto-ekspertiz
 Toplu taşımada “Gece Seferleri” başladı
TÜRKİYE 0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA

  - Toplu taşımada “Gece Seferleri” başladı   
 
Antalya Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların ulaşım kolaylığını arttırmak ve kent içi kesintisiz ulaşımı sağlamak için toplu taşımada “Gece Seferleri” başlattı.   
 Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Planlama ve Raylı Sistem Dairesi Başkanlığı ulaşım ağına yeni otobüsler ve hatlar ekleyip, ekspres seferler düzenlemeye başladı. Ayrıca toplu taşımada yaz tarifesi uygulamasına geçti. 
 
 Sahura kadar hizmet 

 15 Mayıs’tan itibaren başlayan uygulama kapsamında, yolcu yoğunluğunun fazla olduğu hatlarda, gece saat 00.00 itibaren 60 dakikalık sefer aralıklarıyla, kalkış ve varış noktalarından çift yönlü olarak hareket eden araçlar, Ramazan ayında sahur vaktine kadar vatandaşlara hizmet verecek. 
 
 Uygulama yaz boyunca devam edecek 
 Büyükşehir Belediyesi’nin gece seferi uygulaması Ramazan ayı sonrasında da yaz ayları boyunca devam edecek. Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Antalyalıların toplu ulaşım konusunda sıkıntı yaşamaması için her türlü imkanı seferber ettiklerini belirterek, “Vatandaşımız gündüz olduğu kadar gece de toplu ulaşım hizmeti alacak. Özellikle yazın Antalya’da geç saatlere kadar süren canlı hayata katılmak isteyenler için gece ulaşımı rahatlık sağlayacak” dedi. 
 
 Gece Seferi Uygulaması Yapılan Hatlar: 
 AC03  ( Aksu - Minicity ), KL 08 ( Konyaaltı - Sarısu ), 
 LF10  ( Ünsal - Lara ), UC11 ( Uncalı - Meydan), 
 MC12 ( Masadağı - Meydan ), VL13A ( Varsak - Lara ) 
 VS18  ( Varsak - Sarısu ) 

İHA


                               
Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.