isparta-iyas-marketisparta-oto-ekspertiz
​Otomobilin her yerinden kaçak sigara çıktı
TÜRKİYE 0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA
Otomobilin her yerinden kaçak sigara çıktı
- Adana’da polis, bir otomobilde yaptığı aramada bagaj, koltuk altları ve kapılara gizlenmiş gümrük kaçağı 4 bin paket sigara ile motor bölümüne saklanmış ruhsatsız tabanca ele geçirdi

Adana'da bir otomobilin çeşitli yerlerine gizlenmiş gümrük kaçağı 4 bin paket sigara ile ruhsatsız tabanca ele geçirildi.
Alınan bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesince kaçakçılık suçunu işleyenlerin tespit edilip yakalanmasına yönelik çalışma başlatıldı.
Bu kapsamda, Kaçakçılık Suçları ve Analiz Büro amirlikleri ekipleri merkez Sarıçam ilçesinde yaptıkları denetimler sırasında şüphelendikleri 34 BC 4697 plakalı otomobili durdurdu.
Araçta yapılan aramalarda bagaj, koltuk altları ve kapılara gizlenmiş gümrük kaçağı 4 bin paket sigara ile motor bölümüne gizlenmiş ruhsatsız tabanca ele geçirildi. Bunun üzerine araç sürücüsü Ş.E. gözaltına alındı.
Şüpheli, Emniyet Müdürlüğündeki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede nöbetçi sulh ceza hakimliğince adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.







ADANA (AA) - 
 
Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.