isparta-iyas-marketisparta-oto-ekspertiz
Otobüslerden hırsızlık olaylarına karışan 3 kişi yakalandı
TÜRKİYE 0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA
  - Otobüslerden hırsızlık olaylarına karışan 3 kişi yakalandı   

 - Antalya’nın Manavgat ilçesinde 3 otobüsün camını tornovidayla açmak suretiyle hırsızlık yaptıkları belirlenen 3 kişi yakalandı.   
  Edinilen bilgiye göre, Manavgat İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü görevlileri, Manavgat Yukarı Pazarcı, Sorgun ve Örnek Mahallelerinde meydana gelen araçlardan hırsızlık olayları ile ilgili çalışma başlattı. Görevliler, 2 Kasım günü Yukarı Pazarcı Mahallesi'nde otobüsün camının tornavidayla açılarak araç içerisinden 110 euro, 100 TL madeni para ve 50-60 dolar, 24 Kasım günü Örnek Mahallesi'nde otobüsün camının tornavidayla açılarak araç içerisinden 100 TL madeni para, 29 Kasım günü Sorgun Mahallesi'nde ticari taksinin camının tornavidayla açılarak araç içerisinden 65-70 euro bozuk paranın çalınması olayının şüphelilerini belirledi. Hırsızlık olayının şüphelileri olduğu belirlenen H.A, B.A. ve T.Ö. Asayiş Büro Amirliği görevlilerince İbrahim Sözen Caddesi'nde yakalandı. 
  Yakalanan şahıslar hakkında yapılan incelemede; H.A.’nın "alkol ve uyuşturucu madde tesiri altındayken araç kullanma" suçundan arama kaydının olduğu, B.A. ve T.Ö.’nün ise kayıp olarak arandıkları tespit edildi. 
  Üzerlerinde çıkan paraları 3 ayrı araçtan çaldıklarını belirten H.A, B.A. ve T.Ö. çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak Alanya Cezaevine teslim edildi. 
 
AW562421-01


İHA                              
Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.