isparta-iyas-marketisparta-oto-ekspertiz
Konyaaltı Sahili'nde bilgilendirici asayiş uygulaması
TÜRKİYE 0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA

  - Konyaaltı Sahili'nde bilgilendirici asayiş uygulaması   
  - Araçlara şaka makbuzu bırakan polis, araç c amlarını açık unutanları da uyardı 

 
 - Antalya Emniyet Müdürlüğü,  Konyaaltı Sahilinde suçun oluşmadan önlenmesi amacıyla bilgilendirici asayiş uygulaması yaptı.   
  Toplum Destekli Polislik Şubesi ekipleri, yerli ve yabancı turistlerin yoğun ilgi gösterdiği Konyaaltı plajları bölgesinde meydana gelen hırsızlık ve asayiş olaylarının önüne geçilmesi, denizde boğulma vakalarının yaşanmaması için vatandaşları uyardı. 
  Polis, vatandaşların araçlarında değerli eşya, para, ruhsat, elektronik cihaz bırakmamaları, araçlarını kilitlemeleri, metruk alanlara araç bırakmamaları, araç içerisinde herhangi bir canlı (çocuk, evcil hayvan) bırakmamaları, olası şüpheli bir durumda 112 Acil Çağrı Merkezini aramaları ve trafik kurallarına uymaları yönünde bilgilendirmede bulundu. 
  23 kişinin sorgusunun yapıldığı çalışmada, 40 araca ise şaka makbuzu uygulandı,  sahilde barınan 2 kişi de zabıta ekiplerine teslim edildi. 
  Sahildeki iş yeri çalışanları ve cankurtaranların yanı sıra 225 kişiye bilgilendirici broşür dağıtıldı. 
  Otomobilinin camlarını açık unutan 2 kişi ise tespit edilip, suça karşı uyarıldı. 
  Deniz Polisi Şube Müdürlüğü ekipleri de su sporları çalışanları ve risk grubu bölgelere yakın yüzen kişileri  tehlikelere karşı uyardı. 
 
AW491303_01AW491303_02AW491303_03AW491303_04AW491303_05


İHA
                                         
Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.