isparta-iyas-marketisparta-oto-ekspertiz
Kim milyoner olmak ister'de şaşırtan soru
TÜRKİYE 0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA

Aamir Khan'ı şaşırtan soru!

Bollywood yıldızı Aamir Khan, Kim Milyoner Olmak İster'de İzzet Altınmeşe'li soru karşısında şaşkınlığını gizleyemedi.



 

Hindistan'ın dünyaca ünlü oyuncu, yönetmen ve senaristi Aamir Khan, Kim Milyoner Olmak İster'e katıldı.

ÖDÜLÜ HAYIR KURUMLARINA BAĞIŞLADI

Ailesi burada olmadığı için ünlü isme Türkiye'den 3 hayranı eşlik etti. Yarışmanın ünlü sunucusu Murat Yıldırım, "Aamir buraya arabasını yenilemek için gelmiş." diyerek espri yaptı. Espriyi gülerek karşılayan Khan, yarışmadan elde ettiği geliri Türkiye'deki hayır kurumlarına bağışlayacağını söyledi.

"GÖSTERİLEN SEVGİDEN ÇOK ETKİLENDİM"

Murat Yıldırım, Aamir Khan'a Türkiye'deki izlenimlerini de sordu. Türkiye'de güzel zaman geçirdiğini belirten Khan soruya "Herkes sıcak kanlı ve sevgi doluydu. Gösterdikleri sevgiden çok etkilendim. Aslında neyle karşılanacağımı bilmiyordum" şeklinde cevap verdi.

İZZET ALTINMEŞE'Lİ SORUYU BİLDİ

Türkiye'deki hayranlarının sabırla beklediği ziyareti gerçekleştirdikten sonra, sosyal yardım amacıyla yarışmaya katılan Aamir Khan, 5 bin liralık soruda, Raj Kapoor'un ''Awaara Hoon'' adlı şarkısının Türkçe versiyonunu söyleyen sanatçının adı soruldu. Seyirci joker hakkını kullanan Khan, soruya "İzzet Altınmeşe" diyerek doğru cevap verdi.

125 BİN LİRALIK SORUDA BIRAKTI

125 bin liralık soruda, kelime dağarcığı en geniş olan muhabbet kuşu Oscar'ın kaç kelime konuşabildiği sorusunda tereddütte kalan Aamir Khan, "Burada kendim için yarışmıyorum, yardım için buradayım" diyerek yarışmadan çekildi ve 60 bin lira kazandı.

Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.